Betaalbare keukens van topkwaliteit

Betaalbare keukens van topkwaliteit

Waarom KeukenConcurrent de laagste prijs kan garanderen?

Roepen dat je de goedkoopste bent is niet zo moeilijk. Het ook daadwerkelijk waar maken wel. Toch geeft KeukenConcurrent u de garantie de beste prijs te bieden zonder concessies aan de kwaliteit te hoeven doen. Het zit in ons DNA om iedereen te voorzien van een keuken voor de beste prijs. Hoe we dat voor elkaar krijgen?

  • Keukens van Keukenconcurrent komen rechtstreeks van de fabriek

    We slaan de tussenhandel over waardoor we rechtstreeks met de fabriek onderhandelen over een zo scherp mogelijk tarief. U begrijpt het; er blijft onderweg niets aan de strijkstok hangen. Voor u betekent dat een geweldige keuken met een fantastische prijs.

  • Met 45 vestigingen in het land kunnen we groot inkopen

    De kracht van het collectief noemen we het. We hebben als één van de grootste keukenleveranciers van Nederland een goede concurrentiepositie. Onze inkopers kunnen daarom ook de beste prijsafspraken met onze leveranciers maken. En wie profiteert daar weer van? U natuurlijk.

  • Onze experts ontwerpen portemonneevriendelijk

    Dankzij slimme keuzes in de ontwerpfase kunt u geld besparen. Onze adviseurs bekijken met u wat uw specifieke wensen zijn en vormen daar uw nieuwe keuken omheen. Door handig om te gaan met de indeling en plaatsing van elementen is het mogelijk om bijvoorbeeld extra kastruimte te creëren. Zo blijft uw keuken betaalbaar en praktisch!

Ach, voor u is het misschien niet zo interessant om te weten hoe we de goedkoopste geworden zijn. U kunt gewoon profiteren van onze supervoordelige topkeukens. Laat u inspireren of bekijk onze keukencollectie.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

×