Geen handgemaakte Keukens, maar Goedkope Keukens
Handgemaakte keukens
Zoeken

Handgemaakte keukens voor de laagste prijs

Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens zijn bij KeukenConcurrent niet verkrijgbaar. Wel evenaren onze keukens de kwaliteit en uitstraling van handgemaakte keukens. Ze worden namelijk gemaakt van de beste materialen en met behulp van de laatste technieken. Iedere keuken kan persoonlijk worden samengesteld en is daardoor uniek. U kunt aangeven wat voor soort werkblad u wilt, welke kleur de keukenkastjes mogen worden en wat voor een keukenopstelling u wenst.

Daarnaast heeft KeukenConcurrent prachtige keukenapparatuur van bekende topmerken. Door effectief productiewerk is dit allemaal mogelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Veelzijdig handgemaakt

Onze keukens worden door onze eigen deskundige ontwerpers bedacht en getest op duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort. Omdat het geen handgemaakte keukens zijn, hebben we ervoor gezorgd dat u eindeloos kunt variëren. U kunt alle elementen, kleuren en materialen samenstellen naar uw persoonlijke smaak. Elke stijl is mogelijk aangezien ieder onderdeel kan worden aangepast naar uw eigen wensen. Ziet u in onze showroom de perfecte keuken, maar wilt u liever een ander keukenblad? Dat is geen enkel probleem bij KeukenConcurrent. En heeft u toch liever een greeploze keuken in plaats van één met handgrepen? Ook dat kan, in tegenstelling tot handgemaakte keukens kunt u moeiteloos combineren.

Maatwerk met de hand samengesteld

Ondanks de voordelige prijs zijn al onze keukens van hoogstaande kwaliteit. Alle materialen worden met zorg gekozen en ieder ontwerp is zorgvuldig samengesteld. Doordat de machines nauwkeurig worden afgesteld zijn alle onderdelen perfect op maat gemaakt. Alle elementen kunnen dan ook exact op elkaar worden aangesloten. Dit levert bij handgemaakte keukens nogal eens problemen op. Wenst u op een later moment nog een uitbreiding of past er achteraf nog een keukenkastje bij? Met de keukens van KeukenConcurrent kunt u heel eenvoudig onderdelen toevoegen.

Veelzijdige hoogglans keuken

Een ander groot pluspunt van een machinaal vervaardigde keuken ten opzichte van een handgemaakte keuken, is de prijs. Doordat er in een korte tijd meer kan worden geproduceerd zijn de keukens van KeukenConcurrent ontzettend voordelig. Zo kunt u uw droomkeuken krijgen voor een zeer gunstige prijs en dat inclusief topapparatuur, van onder andere Smeg, Boretti, Whirlpool, Bosch, Bauknecht en Miele. Onze standaard collectie is heel uitgebreid. Daardoor kan KeukenConcurrent sneller leveren dan bij handgemaakte keukens het geval is.

Terug
Sluiten
×