Industriële keukens: stoer, ruw en robuust - KeukenConcurrent
Industriële keukens
Zoeken

Industriële keukens: stoer, ruw en robuust

Industriele keuken

Een industriële keuken is één van de keukenstijlen die u kunt kiezen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Een industriële keuken is geïnspireerd door industriële panden en grote loodsen. Deze keukenstijl kenmerkt zich dan ook door stoere materialen, ruwe randjes en een robuuste uitstraling. Daarnaast kan deze keukenstijl in alle onderdelen van een keuken doorgevoerd worden. Denk maar aan verlichting, apparatuur, meubels en zelfs de achterwand.

Stoere materialen bij een industriële keuken

In een industriële keuken mogen stoere materialen niet ontbreken. Een ware eyecatcher is bijvoorbeeld een betonnen werkblad. Dit materiaal heeft een robuuste uitstraling die perfect past in een industriële keuken. Ook een authentieke bakstenen muur als achterwand is typerend voor deze bijzondere keukenstijl. Kies bijvoorbeeld bakstenen met een oude look in de kleuren rood, grijs, zwart of geel. Bovendien is roestvrijstaal een veelgebruikt materiaal in een industriële keuken. Denk hierbij aan accessoires zoals een rvs kraan of aan apparatuur zoals een rvs waterkoker, koffiezetapparaat of ander huishoudelijke apparatuur.

Typerende onderdelen van een industriële keuken

Naast het gebruik van stoere materialen, kenmerken industriële keukens zich ook door de aanwezigheid van buizen en leidingen. Deze worden normaalgesproken weggewerkt, terwijl ze in een industriële keuken juist in het zicht worden gelaten. Daarnaast speelt de keukenverlichting een belangrijke rol. Kies voor mooie industriële lampen zoals kale peertjes aan een stalen balk of juist grote roestvrijstalen lampen. Een mooi robuust fornuis maakt uw keuken compleet!

Meer informatie over industriële keukens

Wilt u ook graag een industriële uitstraling creëren in uw keuken? Kom dan eens langs in onze winkel en laat u inspireren door alle mogelijkheden. Industriële keukens zijn er namelijk in allerlei soorten en maten zodat er voor iedereen een passende keuken voor handen is. U heeft keuze uit diverse materialen en kleuren. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuzes en voorzien u vrijblijvend van deskundig advies.

Terug
Sluiten
×