Greeploze keukens voor de laagste prijs!
Greeploze keukens
Zoeken

Greeploze keukens: modern en eigentijds

Greeploze keuken

Bij greeploze keukens staan kasten en lades prachtig in het grote geheel. Daardoor ontstaat een elegante en moderne keuken met een rustige uitstraling. KeukenConcurrent heeft meerdere opstellingen in het assortiment waarbij greeploze fronten toegepast worden. Keukens zonder zichtbare handgrepen zijn heel populair bij onze klanten. Met een greeploze keuken haalt u naast onderscheidend design, ook functioneel gebruik in huis. 

Eigentijds Greeploos

Onze greeploze keukens hebben frontjes die openen en sluiten met soft motion en tip-on. Dat zorgt ervoor dat een klein duwtje of een zachte aanraking al voldoende is om de frontjes geruisloos te laten sluiten. Iedere kast en lade opent automatisch met één soepele beweging zonder dat u er iets van hoort. Handgrepen of knoppen op de panelen zijn daardoor minder praktisch en zelfs onnodig. Met volle handen is het immers gemakkelijker om een greeploze kast te openen. Een greeploze keuken is daarnaast ook beter te onderhouden. Zonder de grepen haal je in een handomdraai een doekje over de deurtjes en alles is snel weer schoon.

Keukenindeling greeploos

Veel greeploze keukens worden uitgerust met inbouwapparatuur achter gesloten kastdeuren. Zo blijft de strakke stijl van dit type keuken behouden. Kiest u voor een meer traditionele keuken en heeft u liever uw keukenapparatuur in het zicht, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. KeukenConcurrent heeft een divers aanbod aan inbouw en losstaande kookapparatuur van A-merken. U vindt bij ons onder anderen producten van Boretti, Bauknecht, Smeg, Siemens, Samsung, Miele, Whirlpool en Bosch.

Varianten greeploze keukens

U kunt bij ons terecht voor verschillende greeploze keukens. Zo is er de semi-greeploze keuken met een bijna onzichtbare greep bovenop het paneel. Daarnaast hebben we keukens met greeplijsten aan de achterkant van de panelen. Verder biedt KeukenConcurrent het handige tip-on systeem waardoor panelen met één druk op het front vanzelf opengaan. 

Terug
Sluiten
×