Een betonnen keuken: stoer, hip en robuust - KeukenConcurrent
Betonnen keukens
Zoeken

Een betonnen keuken: stoer, hip en robuust

Keuken met betonnen werkblad

Met een betonnen keuken bent u verzekerd van een eigentijdse keuken. Een betonnen keuken past het beste in een industriële ruimte vanwege het stoere en robuuste karakter. Maar er zijn ook betonnen keukens met een warme, natuurlijke uitstraling. Met dit materiaal kunt u namelijk alle kanten op en daardoor kunt u de keuken creëren die helemaal bij u past. Wij vertellen u graag meer over deze populaire keukentrend.

Een betonnen werkblad: praktisch en mooi

Een betonnen werkblad is een ware eyecatcher in een betonnen keuken. Daarnaast is beton erg praktisch. Dit materiaal is namelijk hittebestendig waardoor u uw hete pannen met een gerust hart op het werkblad kunt zetten. Door het gebruik krijgt beton wel een rauwere uitstraling. Vindt u dit niet mooi? Gebruik dan altijd onderzetters en snijplanken of kies voor een kunststof werkblad met beton-look. Deze zijn over het algemeen voordeliger én onderhoudsvriendelijker. Een echte betonnen werkblad heeft namelijk onderhoud nodig wanneer u deze mooi wilt houden.

Een unieke keuken met betonnen frontjes

Wilt u echt een unieke, eigentijdse betonnen keuken? Kies dan voor betonnen frontjes of kunststof frontjes met een betonlook. De ruimte krijgt dan ongetwijfeld een prachtige industriële look & feel. Bent u bang dat de keuken te kil aanvoelt? Voeg dan wat sfeervolle elementen toe aan uw betonnen keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten planken, sfeervolle planten of een mooi krijtbord waar uw kinderen zich tijdens het koken mee kunnen vermaken.

Meer informatie over betonnen keukens

Beton is verkrijgbaar in allerlei grijze kleurtinten waardoor u uw unieke keuken zelf kunt creëren. Bovendien kan een betonnen achterwand of een betonnen wasbak uw betonnen keuken helemaal afmaken. Is een betonnen keuken iets voor u? Of wilt u graag meer weten over de verschillende toepassingsmogelijkheden van beton in de keuken? Kom dan eens langs in onze winkel en laat u inspireren door alle mogelijkheden.

Terug
Sluiten
×