Design keuken in een moderne stijl | KeukenConcurrent
Design keukens
Zoeken

Design keukens

Design keuken

Het begrip design keuken wordt niet overal eenduidig uitgelegd. Design keukens verenigen een aantal elementen om echt design genoemd te worden. Een modern uiterlijk gecombineerd met een perfecte afwerking wat leidt tot een uitdagend en uniek design. Kortom, de design keuken heeft dezelfde karakteristieken als de moderne keuken, maar dan net even wat gewaagder!

Design keukens van KeukenConcurrent

Bent u op zoek naar een unieke keuken? KeukenConcurrent heeft een grote collectie design keukens. De keukencollectie bestaat uit keukens die strak afgewerkt zijn, opvallende vormen hebben en er vooral uitspringen door luxe en eenvoud. Betekent dit ook dat een design keuken meer kost dan een ‘normale’ keuken?

Is uw design keuken uniek?

Uw design keuken is letterlijk uniek als er niet veel van gemaakt zijn. Een ‘limited edition’ zorgt er dan uiteraard voor dat de waarde van deze design keuken hoger ligt. Bij KeukenConcurrent gaan we met u de uitdaging aan om een design keuken te ontwerpen waarbij we uw budget scherp in de gaten houden. De adviseurs van KeukenConcurrent maken hierbij gebruik van de beste keukenmerken en keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit!

Heeft u al ideeën voor uw design keuken?

Bent u zelf al aan de slag gegaan met een aantal creatieve ideeën voor uw nieuwe design keuken? U kunt ook een keukenafspraak maken met onze keukenadviseurs om uw persoonlijke design keuken verder vorm te geven. Onze jarenlange ervaring bij het ontwerpen van design keukens helpt u bij het kiezen van de juiste opstelling van de keuken. Handige keukentips en de laatste keukentrends zorgen ervoor dat ook de details van uw design keuken vorm krijgen.

Bekijk ook onze andere design keukens

Terug
Sluiten
×