Moderne keuken – KeukenConcurrent
Moderne keuken
Zoeken

Moderne keuken: orde en rust

Moderne strakke keuken

Een moderne keuken kenmerkt zich door de strakke lijnen en greeploze kasten. Deze keuken straalt rust uit en staat geheel in het teken van orde en rust. De apparatuur is geïntegreerd in het keukeninterieur, waardoor een overzichtelijke sfeer heerst. Daarnaast is het een echte leefkeuken, waarbij koken slechts een deel is van de dagelijkse bezigheden in deze ruimte. Wij vertellen u graag meer over deze strakke keukenstijl en laten u de mogelijkheden zien. 

Moderne materialen en strakke lijnen

Met een moderne keuken geniet u van veel mogelijkheden wat betreft het materiaal. Zo is glas een prachtige en moderne afwerking van bijvoorbeeld uw kookeiland. Materialen met hoogglans zijn een echte aanwinst voor strakke keukens. Voor het aanrechtblad is composiet een uitstekende keuze, maar in principe heeft elk materiaal een hedendaags uiterlijk. Maak van uw aanrechtblad een geheel door een inbouwspoelbak uit hetzelfde materiaal als het werkblad. Daarnaast zijn strakke lijnen en hoeken een belangrijk kenmerk van moderne keukens. Ga voor een afzuigkap met een rechthoekige vorm of een zwarte inductiekookplaat.

Greeploos en geluidloos

Een ander kenmerk van moderne keukens zijn greeploze keukenkasten. U heeft ruime keuze uit greeploze kasten die u opent door ze zachtjes in te drukken. Laat ze vervolgens dichtvallen en u zult merken dat ze compleet geluidloos sluiten, dankzij een speciaal softclose systeem. Zo geniet u van ultieme rust, ook tijdens het koken. Indien u liever geen afstand doet van grepen, kunt u kiezen voor kleine, strakke grepen die passen bij het design van de keuken.

Meer weten over moderne keukens?

Bent u geïnteresseerd in strakke keukens en wilt u meer weten? Kom dan langs in een van onze showrooms, waar onze adviseurs u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Vraag ook ons gratis magazine aan. Dit staat boordevol tips voor uw keuken. Daarnaast vindt u in dit magazine meer dan vijftig keukens zien om u te inspireren!

Terug
Sluiten
×