Wat dan kan helpen is even gaan zitten met een keukenadviseur. Die tekent uw keukenruimte precies op maat voor u uit, en plaatst de gewenste keuken erin. Zo kunt u meteen zien wat een bepaalde keuken voor uw huis doet.

Zelf doen kan ook natuurlijk: met de 3D-keukenontwerptool op onze site. Voordat u kunt beginnen wordt er een aantal gegevens van u gevraagd. (Wij begrijpen dat u er misschien niet om staat te springen om uw gegevens in te vullen. Maar op die manier kunnen wij u straks wel als eerste de nieuwste modellen keukens laten zien via onze social media-kanalen. En u bent zo ook als eerste op de hoogte van acties en kortingen. En dát is natuurlijk wel weer fijn als u op het punt staat een nieuwe keuken aan te schaffen. We verzoeken u daarom dit toch even te doen.)

Lukt het 3D-ontwerpen niet of wilt u toch wat meer hulp? Maak of bel om een afspraak te maken met een keukenadviseur in een van onze winkels. Voor hem is het routine en dat kan best prettig zijn. Bovendien kunt u dan meteen een rondje door de showroom lopen.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×