Design keuken Darro-963 XL

Prijs zoals opgesteld
€17.956,-
  • Stijlvolle glaskasten
  • Anderhalve spoelbak
  • Bauknecht apparatuur
  • ultramat rode kleur

Met de Darro-963 XL ga je voor een echte design keuken met unieke elementen in een opvallende kleur. De ultramat rode keukenkasten in combinatie met het composiet werkblad en achterwand zorgt voor een moderne en luxe uitstraling, en is ideaal tegen het spatten en in onderhoud.

Veel ruimte

De keukenkasten hebben stoere, zwarte handgrepen. Bovendien hebben vingerafdrukken geen kans op deze ultra matte keukenkasten. Het werkblad bevat een strak RVS spoelbak met een dubbele spoelbak aan de rechterkant inclusief keukenkraan. De design keuken is voorzien van een inductiekookplaat en blokschouw afzuigkap. Naast een strak design biedt deze design keuken ook veel opbergruimte. Ideaal! Zo vind je onder de kookplaat 6 ruime lades voor al je kookspullen en aan de wand hangen mooie glaskasten met gerookt glas om bijvoorbeeld je servies in te zetten.

Ook vind je in de keuken diverse apparatuur van het merk Bauknecht. Geniet van een multifunctionele oven, een koel-vriescombinatie en een volledig geïntegreerde vaatwasser. Deze design keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige uitstraling en sfeer door de warme kleur in combinatie met het zwarte marmerlook werkblad.

 

Darro-963 XL

Kleur Roestrood ultramat
Keukenblad Composiet
Koelkast Koel-vriescombinatie, Bauknecht
Kookplaat Bauknecht
Vaatwasser Bauknecht
Oven Bauknecht
Afzuiging Bauknecht
×