FOLIE keukenkastjes VOOR IEDERE KEUKEN

Keukenkastjes folie is ideaal als u geen volledig nieuwe keuken wilt, maar wel een andere stijl. Uw keukenkastjes krijgen een compleet nieuwe uitstraling met de kwalitatief hoogwaardige folie. Keukenkastjes folie is verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. Sommige folies hebben zelfs een lichte structuur.

Wilt u een luxe sfeer, dan is folie in een effen kleur met glans zeer geschikt. Wanneer u een warme omgeving wilt creëren is een kleurige folie met een motief juist weer heel toepasselijk. Met keukenkastjes folie vindt u altijd een folie die past bij uw smaak. Bij keukenconcurrent kunt u daarom bij uw nieuwe keuken kiezen uit verschillende keukenkasten bekleed met folie.

Duurzame kwaliteit met foliekastjes

U wilt de keuken een opknapbeurt geven, maar niet alles nieuw kopen. Dan is duurzame keukenkastjes folie de meest effectieve manier omdat te bereiken. De folie is van de beste kwaliteit en staat garant voor een professioneel en schitterend eindresultaat. De techniek wat betreft folie en lijm heeft niet stilgestaan en dat is merkbaar. Ook bij onze nieuwe keukens zorgt het sterke karakter van de folie dat onze keukenkastjes volledig kras- en stootbestendig zijn. De folie blijft daardoor mooi en gaat jarenlang mee.

U kunt dit makkelijk zelf aanbrengen of laten doen door een extern bedrijf. Maar let wel: in sommige gevallen is het beter uw keuken toch te vervangen voor een nieuwe keuken vanwege het prijskaartje. Juist dan bent u bij ons bij het juiste adres!

Besparen op uw keuken met opknappen

U kunt honderden euro’s besparen als u de kasten in de keuken opknapt met folie. U geeft slechts een fractie uit van wat u kwijt zou zijn aan een geheel nieuwe keuken met hetzelfde resultaat. Voor een heel redelijk bedrag hebt u genoeg folie om de keuken een trendy en frisse uitstraling te geven. Het enige nadeel is de hoeveelheid werk.

En als u dit wilt laten doen door een extern bedrijf kan het prijskaartje toch aardig oplopen. In dat geval kunt u beter kiezen voor een nieuwe keuken bij KeukenConcurrent.

 

Keukenmagazine

  • Lees alles over de verschillende kasten en soorten fronten in ons GRATIS magazine

Folie keukenkasten zijn Praktisch en functioneel

Naast duurzaam is folie voor keukenkastjes handig en functioneel. U kunt de folie zelf op een eenvoudige en snelle manier aanbrengen of het vakkundig laten doen door de specialisten van een extern bedrijf. Verder is keukenkastjes folie vrijwel onderhoudsvrij. Het is gemakkelijk schoon te houden en heeft geen speciale behandeling nodig.

Veel varianten of soorten keukenkastje mogelijk Onze keukenkasten met folie zijn er in oneindig veel kleuren en motieven. KeukenConcurrent heeft een groot assortiment aan keukenkast folies voor elke stijl en wens. Bekijk alle kleuren op onze website en doe inspiratie op om uw keukenkastjes weer opnieuw te laten schitteren.

Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.