Hoogglans keukenkasten VOOR IEDERE KEUKEN

Hoogglans keukenkasten

De glans wordt verkregen door de keukenfrontjes te voorzien van een laklaag of een folie. Met een keuken in hoogglans wordt normaal gesproken één kleur gekozen voor alle kastjes, zoals zwart, wit of rood. Daarnaast zijn de kasten vaak greeploos waardoor een strak en eigentijds geheel ontstaat. KeukenConcurrent levert hoogglans keukenkastjes van de beste kwaliteit in verschillende uitvoeringen.

Duurzame kwaliteit met melamine folie

Onze hoogglans keukenkastjes zijn gemaakt van duurzame materialen. De basis bestaat uit een MDF-of spaanplaat waar een toplaag van melamine folie op wordt geperst. Een andere mogelijkheid is om een duurzame laklaag op de keukenfrontjes te spuiten, waardoor er een diepe glans ontstaat. De achter- en zijkanten van de keukendeurtjes zijn afgewerkt met een soft glanszijde melamine folie in dezelfde kleur of in een neutrale tint. Het resultaat is een keuken die luxe en klasse uitstraalt.

Afwerking van uw hoogglans keuken

KeukenConcurrent biedt hoogglans keukenkastjes in verschillende tinten, zoals wit, zwart, blauw, groen, paars, rood en geel. Verder zijn er kastjes met houtdesigns en andere motieven verkrijgbaar in hoogglans. De spiegeling van de hoogglans vergroot het gevoel van ruimte en geeft de keuken een moderne uitstraling. Indien een strakke stijl uw voorkeur heeft, dan kunt u kiezen voor greeploze kastdeuren en lades. Wenst u een robuuste sfeer, dan passen handgrepen van RVS mogelijk meer bij u. KeukenConcurrent staat voor keukenkastjes van hoogstaande kwaliteit voor een aantrekkelijk prijs. 

Onderhoudsvrij met hoogglans keukenkasten

Kasten met hoogglans zijn zeer gemakkelijk in het onderhoud. Ze zijn kras- en stootvrij en waterafstotend. Vuil kan eenvoudig zonder gebruik van chemische middelen worden verwijderd. Dit maakt dit type keukenkastjes praktisch en zeer hygiënisch. Met hoogglans keukenkastjes combineert u een luxueuze uitstraling met functioneel gemak.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×