Keukenverlichting voor sfeer en gezelligheid!

LED verlichting in de keuken

Goede keukenverlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid in uw keuken en helpt daarnaast om goed te kunnen zien wat u doet aan het werkblad. Er zijn allerlei soorten keukenverlichting, waaronder warm halogeenlicht en ledverlichting met speelse effecten. Welke verlichting u ook kiest, er zijn een aantal belangrijke plaatsen voor keukenverlichting om aan te denken. 

Belangrijke plaatsen voor keukenverlichting

Keukenverlichting is essentieel om goed zicht te hebben in de hele keuken. Het is daarom zeer belangrijk dat er goede verlichting is boven elk deel van het aanrechtblad. Met lichtpunten boven het werkblad en de spoelbak ziet u altijd precies wat u doet. De afzuigkap is standaard voorzien van verlichting, dit is iets waar u rekening mee kunt houden bij het plaatsen van verlichting.  Als u geen bovenkasten heeft, maar wel de luxe van een kookeiland, dan zijn handige inbouwspots in het plafond de ideale oplossing. Vergeet bij de keuze voor verlichting ook zeker het zitgedeelte niet!

Soorten verlichting

Er zijn drie vormen van keukenverlichting waaruit u kunt kiezen. Met ledverlichting kiest u voor speelse lichteffecten in elke gewenste kleur. Deze vorm van verlichting is wat duurder in aanschaf, maar zuiniger in energieverbruik en duurzamer dan andere verlichting. Hiermee maakt u de aanschafprijs meer dan goed. Halogeenverlichting wordt samen met ledverlichting het meest toegepast in nieuwe keukens. De reden is simpel: het is een praktische vorm van keukenverlichting die eenvoudig in elke keuken past.

TL-verlichting behoort ook tot de mogelijkheden. Het is echter weinig sfeervol en niet erg duurzaam ten opzichte van led- of halogeenverlichting. Energiezuinige ledverlichting is niet de enige manier om geld te besparen. Met de budgetplanner van KeukenConcurrent haalt u het maximale uit uw keukenbudget en houdt u overzicht op de financiën.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×