Open keukens

Open keuken: rust en ruimte

Een open keuken zorgt voor sfeer en ruimte in het huis. Zeg vaarwel tegen deuren en afgesloten ruimtes en creëer een open keuken. Uw huis wordt één mooi geheel en bovendien zitten er veel voordelen aan een open keuken. De keuken heeft tegenwoordig meer functies dan alleen het bereiden van uw maaltijd. Het is een plek om tot rust te komen met een krantje, of om gezellig samen te zijn met het gezin of vrienden. Betrek uw keuken dus bij uw woonruimte en creëer een warme sfeer in het hele huis. Wij vertellen u graag meer over open keukens en geven tips.

Eenvoudige inrichting

Bij een open keuken is de eenvoudige inrichting een van de grootste voordelen. U geniet van een grote, open ruimte waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten. Zo hoeft u niet te kiezen waar de eettafel moet staan: in de woonkamer of de keuken. Met een open keuken geniet u van iedere maaltijd in beide ruimtes. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden met een open keuken. Zo kunt u de televisie zodanig plaatsen dat u er ook in de keuken plezier van hebt. Denk wel na over de stijl van uw keuken in combinatie met de woonkamer. Door de stijlen met elkaar overeen te laten komen, vormt het een groot, rustig geheel.

Een frisse open keuken

Omdat de keuken niet is afgesloten van de woonkamer, is goede afzuiging erg belangrijk. U wilt immers niet dat kookluchten en -dampen zich naar de woonkamer verplaatsen. Kies daarom een geschikte afzuigkap. Er zijn veel verschillende afzuigkappen waaruit u kunt kiezen. Indien u een bijkeuken heeft, is deze zeer handig voor keukenapparaten die veel geluid produceren, zoals een vriezer. Plaats deze in de bijkeuken om in alle rust van uw open keuken te genieten.

Meer weten over open keukens?

Bent u geïnteresseerd in open keukens en wilt u meer weten? Kom dan langs in een van onze showrooms, waar onze adviseurs u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Vraag ook ons gratis magazine aan. Dit staat boordevol tips voor uw keuken. Daarnaast laat dit magazine meer dan vijftig keukens zien om u te inspireren!

Terug
Sluiten
×