Keukenblok: ideaal voor kleine ruimtes

Keukenblok

Een keukenblok biedt de oplossing wanneer u een kleine ruimte heeft waarin u toch graag wilt beschikken over de basisvoorzieningen van een keuken. Een keukenblok is namelijk een kleine, rechte keuken die voorzien kan worden van een spoelbak, koelkast en andere keukenapparatuur. U heeft daarbij de keuze uit verschillende indelingen, afmetingen en kleuren. Wat u maar wilt!

Waarom kiezen voor een keukenblok?

Een keukenblok is eigenlijk een kleine, rechte keuken die niet alleen opberg- en werkruimte biedt, maar waar u ook een spoelbak en/of keukenapparatuur in kan verwerken. De ideale minikeuken die uitermate geschikt is voor kleine ruimtes! Daarom wordt deze keukenopstelling vaak gebruikt in kleine woningen, studentenkamers, vakantiehuizen en wooncontainers. Ook ziet u deze minikeukens vaak terug in bedrijven.

Keukenblokken zijn er in alle soorten en maten

Keukenblokken zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Voor elke interieurstijl is er wel een geschikt exemplaar te vinden. Daarnaast heeft u keuze uit allerlei indelingen, zodat er voor elke situatie een geschikt model is. Een keukenblok voor een bedrijf zal bijvoorbeeld moeten beschikken over een koelkast en spoelbak. Zoekt u een geschikt keukenblok voor een studentenhuis? Dan is het misschien handig om te kiezen voor een model met (combi)oven.

Zet uw wensen op een rijtje

Omdat een keukenblok niet heel groot is, zult u keuzes moeten gaan maken. Het is dan ook belangrijk om eerst te bepalen aan welke eisen uw keukenblok moet voldoen. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan opbergruimte? Of wilt u graag zoveel mogelijk keukenapparatuur in de keuken verwerken? Denk hier van te voren goed over na, zodat u uiteindelijk de juiste keuzes maakt. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Zij zijn deskundigen op het gebied van keukens en gaan graag samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossingen. Maak een afspraak en kom langs in één van onze showrooms.geheel vrijblijvend deskundig advies.

Terug
Sluiten
×