U-keukens

Alles binnen handbereik met een U-keukens

Een U-keuken is ontzettend functioneel omdat alles binnen handbereik is. Er zijn meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Vooral in een grotere ruimte kan er creatief met de opstelling worden omgegaan. Zo kun je één van de zijdes los in de ruimte plaatsen zodat er een bar of eethoek wordt gecreëerd. In wat kleinere ruimtes is de traditionele opzet van een U-keuken het meest gunstig. Daarbij staan alle zijden tegen een muur waardoor er voldoende plek overblijft. Als er voldoende bewegingsvrijheid overblijft kan er zelfs een eiland aan de keuken worden toegevoegd. KeukenConcurrent heeft meerdere voorbeelden van U-keukens in het assortiment.

Keukenstijlen

Iedere keuken met een U-vorm kan in elke gewenste stijl worden uitgevoerd. Van een zeer luxe variant met veel apparatuur en strakke greeploze kasten tot een keuken met een warme uitstraling en extra diepe lades voor extra opbergruimte. Verder kunnen onze U-keukens worden voorzien van keukenbladen in diverse materialen. Zo heeft KeukenConcurrent de zeer populaire betonnen werkbladen in het assortiment. Deze geven een robuust aanzien en zijn extreem stoot- en krasbestendig. Wanneer u denkt aan een keukenblad in een bepaalde kleur of met een apart motief dan is een kunststof werkblad meer geschikt. Er zijn veel soorten bladen met ieder een eigen uitstraling.

Keukenopstelling

Door de opzet van de U-keuken ontstaat er plaats voor diverse keukenopstellingen. Wanneer de ruimte het toelaat, kan één van de vlakken als eetgedeelte dienen. Met een aantal krukken kan er een knusse plek worden gemaakt om heerlijk te zitten. Een keuken in U-vorm heeft veel ruimte voor extra apparatuur en u kunt deze aan elke zijde laten plaatsen. Daarnaast is er door de drie werkbladen voldoende plek voor een grote spoelbak en een 5-pits fornuis met of zonder ov

Bij KeukenConcurrent vindt u alleen apparatuur van A-merken als Smeg, Miele, Whirlpool, Indesit en Bosch. Om het verlies van opbergruimte door de hoeken op te lossen zijn bij KeukenConcurrent praktische draaicarrousels verkrijgbaar.

Wilt u inspiratie opdoen voor een U-keuken in uw huis? Kijk vooral naar de ideeën van KeukenConcurrent op de website. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Terug
Sluiten
×