G-KEUKENS

G keukens

De luxe uitstraling van G keukens

Een G-keuken is vergelijkbaar met een U-keuken, maar heeft aan de open kant nog een extra uitbouw. Dit verlengde deel, ook wel ‘schiereiland’ genoemd, kan worden gebruikt als eettafel, bar of extra werkplek. Een keuken in G-vorm is heel functioneel en geeft een opgeruimd gevoel. Het biedt de mogelijkheid om meerdere apparaten te plaatsen en er is ruimte voor veel kasten en lades. Met een G-keuken heeft u alles binnen handbereik en hoeft u nooit ver te lopen tijdens het koken. Dit type keuken is vooral geschikt voor grotere ruimtes met een behoorlijk oppervlak. KeukenConcurrent heeft G-keukens in diverse stijlen en opstellingen.

Opstelling

De G-keuken heeft een typische cirkelopstelling met bijzonder veel ruimte. Omdat er meerdere hoeken zijn, kan er worden gevarieerd met de indeling. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de kookunit met afzuigkap op het schiereiland te plaatsen. Vervolgens kan daar aan de ene kant een vaatwasser, en aan de andere kant een grote lade voor bijvoorbeeld de pannen worden geplaatst. Een andere optie is het creëren van een hoge wand met apparatuur zoals een combimagnetron, oven, koelkast en koffieautomaat. Dit geeft de G-keuken een zeer luxe uitstraling.

Werkbladen

Alle soorten werkbladen van KeukenConcurrent kunnen worden toegepast bij een G-keuken. U kunt denken aan één werkblad van hetzelfde materiaal, maar het is ook mogelijk om meerdere varianten te combineren. Zo kan bijvoorbeeld het eetgedeelte van de keuken worden voorzien van een houten werkblad voor een warme uitstraling en het kookgedeelte van beton wat prima tegen een stootje kan. Graniet en composiet creëren een trendy en luxueuze sfeer, vooral wanneer deze stijl in de rest van de keuken wordt doorgevoerd. Alle werkbladen kunnen verschillend worden afgewerkt en voorzien van een geïntegreerde spoelbak en verzonken fornuis op iedere gewenste plek. Wilt u bijvoorbeeld alleen bij de spoelbak van de G-keuken een spatrand of wilt u een patroon in meerdere werkbladen? Bij KeukenConcurrent is dit allemaal mogelijk.

Combinaties

Onze G-keukens zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Wat de afwerking betreft zijn er talloze mogelijkheden. Zo kan er worden gekozen voor een keuken met een mat- of hoogglans uitstraling, wel of geen grepen en één of meerdere kleuren. Verder heeft u bij KeukenConcurrent een uitgebreide keuze aan keukenapparatuur van topmerken als Miele, Bosch, Whirlpool en Smeg.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw ideale keuken? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms of neem een kijkje op de website van KeukenConcurrent.

Bekijk onze G-keukens

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Terug
Sluiten
×