HOEKKEUKENS

Hoekkeukens in elke stijl

Hoekkeukens in iedere stijl

Een populaire hoekkeuken biedt ontzettend veel voordelen. Zo is er meer kastruimte en bewegingsvrijheid dan in bijvoorbeeld een rechte keuken. Daarnaast biedt de praktische opstelling van een hoekkeuken de mogelijkheid om een groot werkblad te plaatsen. Met een keukenopstelling in een hoek maakt u optimaal gebruik van een kleiner oppervlak. Als de keukenruimte groot genoeg is kunt u ervoor kiezen om in de andere hoek een eettafel te plaatsen. Dat is niet alleen handig, maar ook heel gezellig.

Flexibel

De opstelling van een hoekkeuken geeft maximale flexibiliteit om te kunnen koken en voor het opbergen van spullen. Als er voldoende ruimte is, kunt u er zelfs voor kiezen om een kookeiland of bar aan uw keuken toe te voegen. Op die manier creëert u een extra kookgelegenheid of een plek om te kunnen zitten. Het werkblad van uw hoekkeuken is bij KeukenConcurrent in verschillende lengtes verkrijgbaar. Zo weet u zeker dat de gewenste keuken altijd past in de daarvoor bestemde ruimte.

Indeling

De hoekkeukens van KeukenConcurrent hebben zonder uitzondering een functionele indeling. Zo kan er in de verloren hoek een draaicarrousel worden geïnstalleerd, waardoor een onbruikbare keukenhoek toch een nuttige invulling heeft. Verder zijn veel van onze keukens leverbaar in meerdere kleurcombinaties, zodat ze altijd passen bij het geheel. Daarnaast kunnen kasten in verschillende maten aan iedere hoekkeuken worden toegevoegd waardoor u nooit gebrek heeft aan opbergruimte.

Keukenstijlen

KeukenConcurrent heeft elk type hoekkeuken in het assortiment. Van trendy tot traditioneel en van landelijk tot elegant. Er zijn strakke design keukens in hoogglans wit en stijlvolle keukens met extra hoge kasten. Iedere hoekkeuken is uitgerust met apparatuur van de beste kwaliteit. U vindt bij ons topmerken als Bosch, Smeg, Ignis, Whirlpool en Miele.

Apparatuur

Alle hoekkeukens zijn voorzien van LED verlichting, soft motion lades, een koelkast en een vaatwasser. Daarnaast zijn ze uitgerust met een combimagnetron, een 4- of 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap. De werkbladen zijn verkrijgbaar in de materialen: graniet, kunststof, composiet, hout, RVS en beton. Bij KeukenConcurrent krijgt u een zeer complete keuken voor de laagste prijs.

Op de website en in de winkels van KeukenConcurrent ziet u veel voorbeelden van onze hoekkeukens. Loop gerust eens binnen om onze uitgebreide keukencollectie te bekijken.

Terug
Sluiten
×