Whirlpool keukenapparatuur

Whirlpool keukenapparatuur

De keukenapparatuur van Whirlpool

Bij Whirlpool slaagt u voor alle apparatuur voor in de keuken. Dit innovatieve merk heeft een breed scala aan vaatwassers, koelkasten, ovens, magnetrons, afzuigkappen en kookplaten. Deze zijn voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde technieken. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig apparaat, waar u jaren van kunt genieten.

Slimme gebruiksopties om het plezier te optimaliseren

Whirlpool vindt het belangrijk dat u plezier heeft in het koken en het opeten van het gemaakte gerechten. Daarom is de apparatuur van Whirlpool voorzien van vele opties, waar u eindeloos mee kunt variëren en experimenteren. Ook gebruiksgemak staat hoog op de lijst bij Whirlpool. Daarom vindt u op de apparaten talloze technologieën en opties om het gebruiksgemak te verhogen. Met keukenapparatuur van Whirlpool wordt koken een feest!

W Collection

Een van de meest populaire series van Whirlpool is de W collection. De W collection is een complete serie, met slimme en stijlvolle keukenapparatuur. Deze zijn ontworpen om het toch al drukke leven gemakkelijker te maken en een stijlvolle, moderne touch te geven aan uw keuken. 

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Een van de grootste irritaties tijdens het koken is de geuren die verspreid worden door uw huis. Door de nieuwe inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging van Whirlpool is dat verleden tijd. De geïntegreerde afzuiging zuigt de stoom meteen weg, zodat u niet bang hoeft te zijn dat het hele huis naar het gerecht ruikt. Met de Whirlpool w3 en w5 inductiekookplaten hoeft u niet te kiezen uit talloze, ingewikkelde functies. De kookplaten bevatten alleen de nuttige, gebruiksvriendelijke functies. 

6th sense technologie

Deze innovatieve functie van Whirlpool maakt interactie tussen de keukenapparatuur en u, als gebruiker, mogelijk. De sensoren in het apparaat zorgen voor een optimaal gebruik. Zo selecteert de oven zelf het juiste vermogen en worden in de koelkasten de temperatuur en vochtigheidsgraad automatisch geregeld. Deze technologie creëert een nog fijner gebruiksgemak, zodat u nog meer kunt genieten van uw keukenapparatuur van Whirlpool.

Whirlpool zelf uitproberen?

Wilt u de keukenapparaten van Whirlpool zelf ervaren en uitproberen? Maak dan een afspraak bij een van onze vestigingen en geniet van het gebruiksgemak. Onze adviseurs helpen u daarnaast bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al uw vragen.

Whirlpool inbouwvaatwasser

De N°1 in reinigen met laagste waterverbruik.

De slimme 6TH SENSE technologie in onze vaatwassers is er speciaal voor gemaakt om u de schoonheid en glans te geven die u vraagt, zodat u tijd heeft om te genieten van alles wat u lief heeft.

Whirlpool wandschouw afzuigkap

Decoratieve afzuigkappen: discreet en eenvoudig.

Dankzij de 6TH SENSE technologie en de nieuwe gebruikersinterface met touch control, was de bediening op uw afzuigkap nog nooit zo eenvoudig. Een kleurrijke manier om te koken en uw gasten te onderhouden.

Whirlpool oven

Perfecte resultaten met ovens

Met de ovens van Whirlpool kunt u een breed scala aan gerechten koken tot in perfectie zonder de noodzaak om te programmeren. Ze selecteren zelf het vermogen en past deze automatisch aan

Whirlpool zwarte kookplaat

Bespaar tot 30% tijd en energie met Whirlpool kookplaten!

De kookplaten van Whirlpool zijn beschikbaar in een groot aantal afmetingen en materialen. Zij bieden u een intelligent, flexibel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk design en een snelheid die ongetwijfeld indruk maakt.

Whirlpool koelkast

Whirlpool koelkasten: innovatief design

Whirlpool koelkasten combineren een premium look met een extra grote capaciteit. De koelkasten van Whirlpool zijn een echte eye catcher in uw keuken, maar ook van binnen zien ze er oogverblindend uit!

Whirlpool vriezer

De vriezers van Whirlpool

Het bekende keukenmerk Whirlpool biedt vriezers die meegaan met de tijd. De vriezers zijn voorzien van meerdere geavanceerde technologieën, waardoor het gebruiksgemak nog hoger wordt dan voorheen.

×