Whirlpool keukenapparatuur

Whirlpool keukenapparatuur

De keukenapparatuur van Whirlpool

Whirlpool is een innovatief A-merk met een breed assortiment aan keukenapparatuur. Bij Whirlpool kunt u namelijk alle benodigde apparatuur vinden voor de complete inrichting van uw keuken. Het assortiment bestaat uit vaatwassers, koelkasten, vriezers, ovens, kookplaten, magnetrons en afzuigkappen, die stuk voor stuk voorzien zijn van verschillende geavanceerde technieken. Wilt u meer weten over dit A-merk? Lees dan snel verder.

Slimme gebruikersinterfaces en geavanceerde technologieën

Het merk Whirlpool hecht veel waarde aan afwisseling en plezier in de keuken. Hoe meer opties er zijn om mee te experimenteren, hoe leuker het is voor zowel de koks als de eters. Daarom is de keukenapparatuur van Whirlpool voorzien van talloze opties, waarmee u oneindig kunt variëren en experimenteren in de keuken. Daarnaast is ieder apparaat voorzien van talloze andere technologieën die het gebruiksgemak en kookplezier verhogen. Bij Whirlpool bent u altijd verzekerd van keukenapparatuur van hoge kwaliteit die voldoet aan de laatste trends op het gebied van zowel design als technologie.

De nieuwste technologie: 6th sense absolute programmaknop

Deze innovatieve gebruikersinterface van Whirlpool maakt de interactie tussen keukenapparatuur en de gebruiker mogelijk. Door middel van het ‘draai-en-bevestig’ systeem bereidt u eenvoudig en snel de heerlijkste recepten. Deze technologie werkt door middel van intuïtieve eenvoud en stelt zelf de kookcyclus in voor het beste kookresultaat. Zo selecteren de ovens zelf het juiste vermogen en wordt zowel de temperatuur als de vochtigheidsgraad automatisch gereguleerd in de koelkasten van Whirpool. Deze innovatieve technologie maakt het gebruik van uw keukenapparatuur nog eenvoudiger en vergroot het kookplezier.

Whirlpool inbouwvaatwasser

De N°1 in reinigen met laagste waterverbruik.

De slimme 6TH SENSE technologie in onze vaatwassers is er speciaal voor gemaakt om u de schoonheid en glans te geven die u vraagt, zodat u tijd heeft om te genieten van alles wat u lief heeft.

Whirlpool wandschouw afzuigkap

Decoratieve afzuigkappen: discreet en eenvoudig.

Dankzij de 6TH SENSE technologie en de nieuwe gebruikersinterface met touch control, was de bediening op uw afzuigkap nog nooit zo eenvoudig. Een kleurrijke manier om te koken en uw gasten te onderhouden.

Whirlpool oven

Perfecte resultaten met ovens

Met de ovens van Whirlpool kunt u een breed scala aan gerechten koken tot in perfectie zonder de noodzaak om te programmeren. Ze selecteren zelf het vermogen en past deze automatisch aan

Whirlpool zwarte kookplaat

Bespaar tot 30% tijd en energie met Whirlpool kookplaten!

De kookplaten van Whirlpool zijn beschikbaar in een groot aantal afmetingen en materialen. Zij bieden u een intelligent, flexibel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk design en een snelheid die ongetwijfeld indruk maakt.

Whirlpool koelkast

Whirlpool koelkasten: innovatief design

Whirlpool koelkasten combineren een premium look met een extra grote capaciteit. De koelkasten van Whirlpool zijn een echte eye catcher in uw keuken, maar ook van binnen zien ze er oogverblindend uit!

Whirlpool vriezer

De vriezers van Whirlpool

Het bekende keukenmerk Whirlpool biedt vriezers die meegaan met de tijd. De vriezers zijn voorzien van meerdere geavanceerde technologieën, waardoor het gebruiksgemak nog hoger wordt dan voorheen.

Terug
Sluiten
×