Houten keukenblad in diverse houtsoorten| KeukenConcurrent
Hout werkbladen
Zoeken

Houten keukenbladen in alle maten

Houten keukenbladen

Een houten keukenblad van KeukenConcurrent combineert stijl met warmte

De gloed van hout brengt een natuurlijke en vaak landelijke sfeer in iedere keuken. Elk keukenblad is verschillend door de kleuren en de nerven in het hout. De bladen zijn verkrijgbaar in diverse harde en duurzame houtsoorten met een geheel eigen karakter. De tint van het hout wordt door de jaren heen steeds rijker en mooier. 

Houtsoorten

Onze houten keukenbladen worden gemaakt van verschillende houtsoorten zoals beuken, eiken en teak. Al deze soorten hebben hun eigen speciale eigenschappen en kleurschakeringen. Zo heeft beuken een heel duidelijk zichtbaar patroon en valt daardoor echt op. Eiken heeft een zeer diepe kleur die goed past bij een trendy keuken. Al kan juist de tegenstelling in een landelijke omgeving ook mooi zijn. Een keukenblad van teak is door de goudbruine kleur een ware blikvanger die het goed doet in een luxe setting. Omdat alle bladen puur natuur zijn is elke keuken met een houten keukenblad uniek.

Duurzaam

Elk houten keukenblad van KeukenConcurrent is gemaakt van de beste kwaliteit hout. Met het juiste onderhoud gaat een houten keukenblad jarenlang mee. Het enige wat u hoeft te doen is het hout 2 tot 3 keer per jaar inwrijven met olie. Na een behandeling zal het blad er weer uitzien als nieuw. Hout is wat minder goed bestand tegen veel vocht en het is beter om vloeistoffen geen kans te geven in te trekken. Zo kunt u langer genieten van uw houten keukenblad. Onze keukenadviseurs kunnen u alles vertellen over keukenonderhoud.

Uitvoering

De bladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, diktes en vormen. Bij iedere gewenste keukenopstelling kan een houten keukenblad worden toegepast. Omdat hout leeft worden bijna alle bladen gemaakt uit kleinere delen, lamellen genoemd. Deze worden geselecteerd op kleur en structuur. Dit wordt vervolgens gedroogd, gezaagd, geschaafd en gelijmd tot een prachtig geheel. Door deze samenstelling behoudt het blad altijd de juiste vorm en blijft het mooi. 

Bekijk de collectie of kom langs in onze showroom voor meer informatie.

Terug
Sluiten
×