Keramiek keukenblad biedt veel voordelen – KeukenConcurrent
Keramiek keukenblad
Zoeken

Een keramiek keukenblad voor optimale luxe en comfort

Keramiek Keukenblad

Een keramiek keukenblad biedt zeer veel voordelen dankzij het sterke, duurzame materiaal. Het heeft de allure van natuursteen, waardoor u een echte blikvanger in huis haalt. Een keukenblad van keramiek wordt gemaakt van verschillende elementen, onder andere porselein en klei. Daarnaast kunnen kleurstoffen toegevoegd worden om voor u de gewenste kleur te creëren.

Verbazingwekkende eigenschappen

Keramiek is een zeer hard materiaal, zelfs harder dan graniet. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo is keramiek hittebestendig, waardoor gebruik van onderzetters niet noodzakelijk is. Ook krassen zullen niet snel voorkomen op een keramieken werkblad. Tot slot is keramiek een van de weinige materialen waarbij de spoelbak naadloos geïntegreerd kan worden in het keukenblad. Al deze verbazingwekkende eigenschappen van keramiek zorgen ervoor dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw werkblad.

Een keramieken keukenblad: onderhoudsarm en hygiënisch

Als u eenmaal een keramieken keukenblad heeft, hoeft u weinig onderhoud uit te voeren. Het keukenblad regelmatig schoonmaken met een vochtig doekje en gangbare reinigingsmiddelen is voldoende om het jarenlang mooi te houden. Vermijd harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten, aangezien deze wel blijvende schade kunnen veroorzaken.

Kom naar de winkel

Lijkt het u wat, een keramieken keukenblad? Bekijk de keramieken keukenbladen uit ons aanbod in een van onze winkels. Mocht u nog meer willen weten over de mogelijkheden, dan kunt u altijd bij onze keukenadviseurs terecht. Zij helpen u graag met een advies op maat.

Terug
Sluiten
×