Keramiek keukenblad biedt veel voordelen – KeukenConcurrent
Keramiek keukenblad
Zoeken

Een keramiek keukenblad voor optimale luxe en comfort

Een keramiek keukenblad biedt zeer veel voordelen dankzij het sterke, duurzame materiaal. Het heeft de allure van natuursteen, waardoor u een echte blikvanger in uw keuken haalt met een keramiek keukenblad. Een keukenblad van keramiek wordt gemaakt van verschillende elementen, onder andere porselein en klei. Daarnaast kunnen kleurstoffen toegevoegd worden om voor u de gewenste kleur te creëren. Wilt u meer weten? Alles over keramieken keukenbladen leest u hier.

Verbazingwekkende eigenschappen

Keramiek is een zeer hard materiaal, zelfs harder dan graniet. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Door de hittebestendigheid van het keramiek kunt u hete pannen direct op het aanrecht plaatsen. Voor krassen hoeft u niet bang te zijn, want keramiek is krasbestendig. Daarnaast is een keramiek keukenblad slijtvast en vormvast. Ook het intrekken van vloeistoffen is uitgesloten dankzij de waterdichtheid van het materiaal. De verbazingwekkende eigenschappen van het keramiek zorgen ervoor dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw werkblad.

Een keramiek keukenblad: onderhoudsarm en hygiënisch

Als u eenmaal een keramiek keukenblad heeft, hoeft u vrijwel niet meer aan onderhoud te denken. Doordat het materiaal niet poreus en volledig homogeen is, kunnen vocht en voedselresten er niet intrekken. Het keukenblad regelmatig schoonmaken met een vochtig doekje en gangbare reinigingsmiddelen is voldoende om het jarenlang mooi te houden. Vermijd harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten, aangezien deze wel blijvende schade kunnen veroorzaken. Tot slot is keramiek een van de weinige materialen waarbij de spoelbak naadloos geïntegreerd kan worden in het keukenblad. Dit geeft een strak, stijlvol effect en komt ten goede van de hygiëne.

Kom naar de winkel

Lijkt het u wat, een keramiek keukenblad? Bekijk de keramieken keukenbladen uit ons aanbod in een van onze winkels of showrooms. Mocht u nog meer willen weten over de mogelijkheden, dan kunt u altijd bij onze keukenprofessionals terecht. Zij helpen u graag met een advies op maat.

Terug
Sluiten
×