Spoelbakken

 

Een onmisbaar item in de keuken is toch wel de spoelbak. De spoelbak wordt in de volksmond ook wel een gootsteen genoemd. De spoelbak is een multifunctionele toevoeging aan uw keuken. Deze wordt namelijk gebruikt om handen te wassen, groente schoon te maken, de pannen af te wassen en om simpelweg een glas water te pakken. KeukenConcurrent heeft verschillende spoelbakken in het assortiment. Wilt u een wasbak in de keuken met een lage of juist hoge kraan? Wilt u een enkele of een dubbele spoelbak? En welk materiaal past het beste bij uw wensen? Wij geven u alvast een aantal opties en tips.

 

Welk materiaal kiest u?

Heeft u al bedacht van welk materiaal de spoelbak gemaakt moet zijn? Spoelbakken zijn namelijk verkrijgbaar in diverse designs en materialen. Een rvs-spoelbak is een van de meest gekozen varianten. Roestvrij staal is namelijk zeer hygiƫnisch, waardoor het eenvoudig schoon te maken is. Een gootsteen van natuursteen zorgt voor een luxe, natuurlijke uitstraling in de keuken. Het is prachtig om voor een wasbak van natuursteen te kiezen wanneer uw aanrechtblad ook van natuursteen is. Een spoelbak van keramiek is erg prettig in het gebruik. Vanwege het harde materiaal gaat de wasbak lang mee en keramiek is bovendien kras- en hittebestendig.

 

Een passend design

Aangezien de wasbak een veelgebruikt item is in de keuken, is het belangrijk dat deze goed aansluit bij uw keukenstijl. Tegenwoordig komen spoelbakken in verschillende kleuren voor. Naast het roestvrijstalen design kunt u tegenwoordig ook kiezen voor wit, zwart, gun metal, koper of zelfs goud. Deze kleuren zorgen voor een unieke uitstraling van uw keuken. Een witte spoelbak sluit ontzettend mooi aan bij een witte keuken. Een zwarte spoelbak zorgt voor een moderne, strakke uitstraling in een zwarte keuken. Maar ook een gouden wasbak staat prachtig in combinatie met een zwarte keuken. Niet alleen de kleur, maar ook de vorm van de spoelbak is van belang. Kiest u voor een rechthoekige, vierkante of ronde spoelbak?

 

Kom eens langs

Weet u nog niet goed welke spoelbak in uw keuken het beste tot zijn recht komt of heeft u vragen? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Graag maken we een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u door te spreken. De adviseurs van KeukenConcurrent hebben antwoorden op al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste producten.

×