Een spoelbak is een must voor iedere keuken. - KeukenConcurrent
spoelbak
Zoeken

Het uitgebreide assortiment spoelbakken bij KeukenConcurrent

Spoelbak in een G keuken

Een spoelbak is een must voor iedere keuken. Of u nu aan het afwassen bent, uw groenten of fruit wilt schoonmaken of simpelweg even uw handen wilt wassen, een spoelbak komt altijd van pas. Bij KeukenConcurrent bieden wij een breed assortiment spoelbakken, met voor iedere keuken en iedere smaak een geschikt model. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

De mogelijkheden: verschillende modellen spoelbakken

Standaardkeukens beschikken vaak over een vooraf ingebouwde, enkele spoelbak. Tegenwoordig wordt ook de dubbele spoelbak steeds populairder. De reden hiervan is logisch: een dubbele spoelbak biedt u simpelweg meer ruimte voor alle bezigheden waarbij deze van toepassing is. Zo kunt u de ene spoelbak gebruiken voor het afspoelen van groenten, terwijl u snel even uw handen wast in de andere spoelbak. De keuze voor een enkele of dubbele spoelbak hangt af van de beschikbare ruimte en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast kunt u ook variëren in vorm. De meeste modellen hebben een vierkante of rechthoekige vorm, maar heeft u al weleens aan een ronde spoelbak gedacht? Dit kan veel doen voor het uiterlijk van uw keuken.

Welk materiaal kiest u?

Spoelbakken komen voor in verschillende designs en materialen. De rvs-spoelbak behoort tot het klassieke model. Keukens met een ingebouwde spoelbak beschikken vaak over een rvs-spoelbak. Dit niet zonder reden; rvs is eenvoudig in het onderhoud en bovendien ook nog eens een zeer duurzaam materiaal. Wilt u liever een spoelbak die naast functioneel ook stijlvol is? Overweeg dan ook eens een spoelbak gemaakt van een ander materiaal, zoals graniet, composiet of keramiek. Ook deze materialen zijn stuk voor stuk zeer stevig en duurzaam, maar ze zijn ook een stijlvolle toevoeging aan het design van uw keuken.

Bestel ons gratis magazine

Wilt u meer te weten komen over ons uitgebreide assortiment spoelbakken? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden. Het magazine staat vol met tips en ervaringsverhalen van onze klanten, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden bij de KeukenConcurrent. Bestel het magazine hier; deze wordt binnen drie dagen gratis bij u thuisbezorgd.

Terug
Sluiten
×