Nieuws

Hoe werkt Bora kookveldafzuiging?

Normaal gesproken worden kookdampen en –geuren van bovenaf weggezogen via een afzuigkap. Met Bora kookveldafzuiging krijgen de kookgeurtjes echter geen kans om op te stijgen. Deze worden meteen weggezogen op de plaats waar ze tijdens het koken ontstaan, namelijk direct uit de pan. De afzuiging wordt dan ook in de kookplaat verwerkt.

Waarom kiezen voor Bora afzuiging?

Bora afzuiging biedt veel voordelen. Ten eerste is kookveldafzuiging zeer effectief. De kookdampen krijgen namelijk helemaal geen kans om zich te verspreiden in de ruimte, maar worden direct afgezogen. Daarnaast heeft u ook geen afzuigkap meer nodig. Dit betekent dat uw keuken er strak uit komt te zien én u ruimte over heeft voor bijvoorbeeld een extra keukenkastje. Ook wanneer u beschikt over een kookeiland biedt Bora afzuiging dé oplossing. Uw uitzicht wordt namelijk niet meer belemmerd: u kunt gewoon over het kookeiland heen kijken. Bovendien kunt u met de kookveldafzuiging van Bora uw keuken inrichten zoals u dat wilt. U hoeft namelijk geen rekening meer te houden met het plaatsen van de afzuigkap. Ideaal toch?

Stiller dan conventionele afzuigkappen

Vindt u het ook altijd zo vervelend dat een afzuigkap veel geluid maakt? Dit is niet altijd fijn wanneer u gezellig aan het kletsen bent met visite. De afzuigsystemen van Bora bieden de oplossing! Deze zijn namelijk aanzienlijk stiller dan conventionele afzuigkappen en maken op de hoogste stand minder geluid dan het bakken van een steak. Uw gesprek wordt dus niet meer belemmerd, wel zo gezellig!

Kom langs en laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de producten van Bora? Kom dan langs in één van onze showrooms en bekijk alle mogelijkheden op het gebied van afzuiging. Onze deskundigen geven u graag vrijblijvend advies.  

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×