Bora kookveldafzuiging

Bora is een Duits merk dat vooral afzuigsystemen ontwikkelt. De oprichter, Willi Bruckbauer, was van mening dat de traditionele afzuigkap niet praktisch en efficiënt was. Hij wilde een nieuw afzuigsysteem ontwikkelen dat voldoet aan de eisen die u stelt in de keuken. Uiteindelijk is het een kookveldafzuigsysteem geworden, dat meer vrijheid biedt, gemakkelijk schoon te maken is en erg efficiënt is. Een kookveldafzuigsysteem is een afzuigsysteem dat in het werkblad of kookplaat wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de dampen niet kunnen ontsnappen en meteen worden opgezogen. Een Bora kookveldafzuigsysteem past in bijna elke keuken, maar is vooral handig in een keuken met eiland.

Een Bora afzuigsysteem is ontzettend effectief. De kookdampen worden meteen naar beneden gezogen, in plaats van dat ze naar boven worden gezogen en dus kunnen ontsnappen. Daarnaast produceert de afzuigkap amper geluid. U kunt dus zonder problemen deelnemen aan gesprekken in de keuken, radio luisteren of telefoneren. Zeker niet onbelangrijk: de afzuigsystemen van Bora zijn hartstikke onderhoudsvriendelijk. Het enige dat u hoeft te doen is het demonteren van de onderdelen. Deze kunt u vervolgens in de vaatwasmachine plaatsen! 

We lichten graag een aantal Bora producten voor u uit.

  Bora GP4

  De Bora GP4 is een compact model van Bora. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over in de keukenkastjes en is het een ideaal model om zelfs in de kleinste keukens te plaatsen. Via een bedieningspaneel worden de vier kookzones en de afzuiging bestuurd. 

  Voordelen van de Bora GP4:

  • Enorm stil: Dankzij de goede luchtgeleiding in het toestel en het gebruik van een dubbel ventilatiesysteem is de Bora GP4 zelfs op het hoogste vermogen fluisterstil.
  • Maximale opbergruimte: De Bora GP4 is een compact model, dat wil zeggen dat deze in zelfs de kleinste keukens passen. Bij keukenblokken van 60 cm hoeft u geen lades in te korten, ideaal dus!
  • Extra groot kookoppervlak: De Bora GP4 heeft plaats voor vier pannen, waarbij u twee pannen achter elkaar kan plaatsen (max 24 cm).
  • Eenvoudige reiniging: Het schoonmaken van de Bora GP4 is ontzettend gemakkelijk. U demonteert de onderdelen handmatig en plaatst ze in de vaatwasser!
  • Kinderbeveiliging: Het kinderslot zorgt ervoor dat het kookveld niet onbedoeld ingeschakeld kan worden.
  • Eenvoudige montage: U plaatst de Bora GP4 eenvoudig, snel en foutloos op een manier die geen speciaal gereedschap vereist.

  Bora X Pure

  De Bora X Pure valt op door zijn brede kookveld en opvallende instroomsproeier. Met dit brede kookveld kunt u meerdere grote pannen kwijt en wordt koken voor grote groepen een eitje!

  Voordelen van de Bora X Pure:

  • Enorm stil: Dankzij de goede luchtgeleiding in het toestel en het gebruik van een dubbel ventilatiesysteem is de Bora X Pure zelfs op het hoogste vermogen fluisterstil.
  • Maximale opbergruimte: De Bora GP4 is een compactmodel, dat wil zeggen dat deze in zelfs de kleinste keukens passen. Bij keukenblokken van 60 cm hoeft u geen laden in te korten, ideaal dus!
  • Zeer grote kookzone: Door de bijzonder grote kookzone van de Bora X Pure kunt u gemakkelijk meerdere grote pannen tegelijk op de kookplaat kwijt. De verwarming van de pannen/potten is gelijkmatig verdeeld.
  • Intuïtieve sControl-bediening: Dankzij de unieke verticale slider wordt het bedienen van de Bora X Pure nog makkelijker. U beweegt met uw vinger omhoog of naar beneden of tikt het veld aan en klaar. 
  • Eenvoudige reiniging: Het schoonmaken van de Bora X Pure is ontzettend gemakkelijk. U demonteert de onderdelen handmatig en plaatst ze in de vaatwasser!
  • Variable warmhoudfunctie: U kunt kiezen uit drie warmhoudstanden met verschillende temperatuurniveaus. Zo houdt u de gerechten warm, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het eten verbrandt.

  Bora Pure

  De Bora Pure is een strak afzuigsysteem met een minimalistisch design. Door dit design past deze Bora Pure goed in een moderne keuken.

  Voordelen van de Bora Pure:

  • Enorm stil: Dankzij de goede luchtgeleiding in het toestel en het gebruik van een dubbel ventilatiesysteem is de Bora Pure zelfs op het hoogste vermogen fluisterstil.
  • Maximale opbergruimte: De Bora Pure is een compactmodel, dat wil zeggen dat deze in zelfs de kleinste keukens passen. Bij keukenblokken van 60 cm hoeft u geen laden in te korten, ideaal dus!
  • Extra groot kookoppervlak: Dankzij de centrale bediening kunt u met vier grote kookpotten van max 24 cm tegelijk koken.
  • Intuïtieve sControl-bediening: Dankzij de unieke verticale slider wordt het bedienen van de Bora Pure nog makkelijker. U beweegt met uw vinger omhoog of naar beneden of tikt het veld aan en klaar. 
  • Eenvoudige reiniging: Het schoonmaken van de Bora Pure is ontzettend gemakkelijk. U demonteert de onderdelen handmatig en plaatst ze in de vaatwasser!
  • Automatische regeling van de afzuiging: U hoeft niet meer manueel de afzuiging te reguleren. Dit wordt automatisch gedaan naar aanleiding van uw kookgedrag op dat moment. 

  Benieuwd hoe de Bora afzuigsystemen er in een echte keuken uitzien?

  Maak dan een afspraak en laat u inspireren door een van onze adviseurs.

  ×