Het merk Bora

De oprichter van Bora is Willi Bruckbauer. Hij was van mening dat de conventionele afzuigkappen niet praktisch en efficiënt waren. Daarom wilde hij een nieuw afzuigsysteem ontwikkelen dat wel voldoet aan alle eisen die in een keuken worden gesteld. Het resultaat is het kookveld afzuigsysteem dat meer vrijheid biedt, gemakkelijk schoon te maken is en erg efficiënt is.

Een Bora afzuigsysteem is ontzettend effectief. De kookdampen worden meteen naar beneden gezogen, in plaats van dat ze naar boven worden gezogen en dus kunnen ontsnappen. Daarnaast produceert de afzuigkap amper geluid. U kunt dus zonder problemen deelnemen aan gesprekken in de keuken, radio luisteren of telefoneren. Zeker niet onbelangrijk: de afzuigsystemen van Bora zijn hartstikke onderhoudsvriendelijk. Het enige dat u hoeft te doen is het demonteren van de onderdelen. Deze kunt u vervolgens in de vaatwasmachine plaatsen! 

KeukenConcurrent is leverancier van alle Bora apparatuur, de optie en keuze ligt dus bij jou! Een van de toppers van Bora is de Bora GP4.


  Bora GP4

  De Bora GP4 is een compact model van Bora. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over in de keukenkastjes en is het een ideaal model om zelfs in de kleinste keukens te plaatsen. Via een bedieningspaneel worden de vier kookzones en de afzuiging bestuurd. 

  Voordelen van de Bora GP4:

  • Enorm stil: Dankzij de goede luchtgeleiding in het toestel en het gebruik van een dubbel ventilatiesysteem is de Bora GP4 zelfs op het hoogste vermogen fluisterstil.
  • Maximale opbergruimte: De Bora GP4 is een compact model, dat wil zeggen dat deze in zelfs de kleinste keukens passen. Bij keukenblokken van 60 cm hoeft u geen lades in te korten, ideaal dus!
  • Extra groot kookoppervlak: De Bora GP4 heeft plaats voor vier pannen, waarbij u twee pannen achter elkaar kan plaatsen (max 24 cm).
  • Eenvoudige reiniging: Het schoonmaken van de Bora GP4 is ontzettend gemakkelijk. U demonteert de onderdelen handmatig en plaatst ze in de vaatwasser!
  • Kinderbeveiliging: Het kinderslot zorgt ervoor dat het kookveld niet onbedoeld ingeschakeld kan worden.
  • Eenvoudige montage: U plaatst de Bora GP4 eenvoudig, snel en foutloos op een manier die geen speciaal gereedschap vereist.
  Terug
  Sluiten
  ×