Bora keukenapparatuur voor de Laagste prijs!
Bora
Zoeken

Bora kookveldafzuiging: innovatief en effectief

Alle voordelen op een rijtje

Het Bora afzuigsysteem is uiterst effectief. Effectiviteit wordt hier ook wel uitgedrukt in Cleanrate, oftewel reinigend vermogen. Doordat de kookdampen en –geuren direct vanuit de bron worden afgevoerd, bereikt de kookveldafzuiging van Bora een Cleanrate van 100%! Stil In tegenstelling tot conventionele afzuigkappen maakt het Bora afzuigsysteem amper geluid. U kunt dus probleemloos gesprekken voeren of naar de radio luisteren tijdens het koken. De kookveldafzuiging maakt zelfs op de hoogste stand nog minder geluid dan het bakken van een steak. Gemakkelijk schoon te maken Het schoonmaken van een conventionele afzuigkap kan een erg tijdrovende klus zijn. Daarentegen zijn de afzuigsystemen van Bora zeer onderhoudsvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het handmatig demonteren van de onderdelen. Vervolgens kunt u deze gewoon in de vaatwasmachine plaatsen.

Over Bora

De oprichter van Bora is Willi Bruckbauer. Hij was van mening dat de conventionele afzuigkappen niet praktisch en efficiënt waren. Daarom wilde hij een nieuw afzuigsysteem ontwikkelen dat wel voldoet aan alle eisen die in een keuken worden gesteld. Het resultaat is het kookveldafzuigsysteem dat meer vrijheid biedt, gemakkelijk schoon te maken is en erg efficiënt is.

Over Bora

Willi Bruckbauer, de oprichter van Bora, was van mening dat conventionele afzuigkappen niet praktisch en efficiënt waren. Hij wilde daarom een nieuw afzuigsysteem ontwikkelen dat wel voldoet aan alle eisen die in een keuken worden gesteld. Het resultaat is een kookveldafzuigsysteem dat meer vrijheid biedt, gemakkelijk schoon te maken is en erg efficiënt is.

Meer informatie over Bora?

Bora heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en duurzaamheid is het basisprincipe. Interesse in zo’n innovatief, efficiënt en functioneel afzuigsysteem? Kom eens langs in een van onze winkels en aanschouw de kookveldafzuiging van Bora met eigen ogen.

Terug
Sluiten
×