Een echte leefkeuken

“De keuken is het centrale punt in de woning, het is een gezellige plek om samen te zijn. We wonen hier met z’n tweeën, maar de kinderen komen vaak langs en dan is het fijn dat de keuken groot van opzet is.” Door de locatie van de keuken te verplaatsen in de woning kun je soms een grotere leefkeuken creëren. Laat je vooral adviseren door de verkoopadviseur en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning.

Handige opbergruimtes

“Onze pedaalemmer zit verwerkt in een lade, ideaal! Zo zie je geen losse afvalbak in de keuken staan. Ook hebben we twee besteklades, zo kunnen we veel gemakkelijker ons kookgerei en bestek kwijt.” Verder heeft de familie Oerlemans bovenkasten met een liftsysteem, zo heb je geen last van deurtjes waar je tegenaan kunt lopen.

Sublieme apparatuur

“We zijn heel blij met alle nieuwe keukenapparatuur, zoals de side-by-side koelkast, de BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging en de wijnklimaatkasten. We gebruiken de wijnklimaatkasten niet alleen voor wijn, maar ook voor bier en frisdrank.” 

Ook op zoek naar een nieuwe keuken? Laat je inspireren door de keukens van onze klanten en door onze keukencollectie. 

Maak hieronder eenvoudig een afspraak in één van onze 45 winkels

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×