Specialiteiten van Marian

“Mijn specialiteiten om zelf te maken in de keuken zijn boerenkool en soep. Vooral broccoli- of uiensoep zijn favoriet.” Marian maakt daarnaast ook graag lekkere hapjes uit de oven als de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen. 

Kunststof werkblad

Het steenstructuur werkblad komt ook terug in de spatranden. Dit geeft de keuken een strakke uitstraling. Verder zijn er zwarte energiehoekzuilen met stopcontacten verwerkt in de keuken. “Altijd kwam ik stopcontacten tekort in de keuken, dus daarom ben ik blij met het advies dat ik heb gekregen in de showroom om te kiezen voor de energiezuilen in de hoeken."

Slimme opbergsystemen

“Ik had in mijn vorige woning al een Le Mans kast gehad en wilde dit ook heel graag in mijn nieuwe keuken. Deze Le Mans hoekkast is ideaal voor het opbergen van alle pannen. Ook ben ik erg tevreden over de lades van 30cm breed inclusief binnenlades. Door de juiste indeling en kasten geniet ik van een heleboel opbergruimte in de keuken."

Wij zijn trots op de keukens van onze klanten! Wil je meer inspiratie opdoen?  Bekijk dan hier meer keukens. 

Laat je vrijblijvend adviseren en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken. Maak hieronder een afspraak in één van onze 45 showrooms.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×