Nieuws

Alles in één met de Aquahot+

Met de 3-in1 Aquahot+ kokendwaterkraan kiest u elk moment de gewenste watertemperatuur. Met de mengkraan aan de rechterkant tapt u koud of warm water en met de linkerknop kokend water. Deze knop werkt anders dan de gebruikelijke koud- en warmwaterkraan zodat uw kinderen de kraan veilig kunnen gebruiken. De Aquahot+ wordt geleverd met een boiler zodat kokend water altijd beschikbaar is. Het bijbehorende kalkfilter zorgt ervoor dat de kraan en boiler niet verstoppen. Heeft u geen warmwaterleiding? Tegen een meerprijs is een mengset verkrijgbaar zodat u zonder problemen de Aquahot+ aan kunt sluiten.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De Aquahot+ is een betaalbare kokendwaterkraan verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: chroom, geborsteld nikkel en geborsteld zwart. Het design van deze kraan is tijdloos en heeft een hoekige uitloop. De diverse kleuren en het model zorgen ervoor dat de kraan past bij zowel een klassiek als modern of industrieel interieur.

Breng een bezoek aan onze showroom

Bent u geïnteresseerd in de Aquahot+ kokendwaterkraan? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en laat u inspireren. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een kokendwaterkraan in uw keuken en over de Aquahot+ in het bijzonder.

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×