Hoe zijn jullie bij ons terecht gekomen?

“We brachten een bezoek aan de woonboulevard in Utrecht. We hadden een goede klik met de verkoper Bilal van KeukenConcurrent Utrecht. Wij kozen voor KeukenConcurrent vanwege de scherpste prijs én omdat Bilal uitgebreid de tijd voor ons nam!” Mark is zelf handig en daarom heeft hij de keuken met een klein beetje hulp zelf gemonteerd. Door te kiezen voor zelfmontage bespaar je op de montagekosten. 

Voordelen van een Quooker

“Een Quooker is voor ons een echte must in de keuken! Het direct hebben van kokend water brengt veel gemak met zich mee. We gebruiken de kraan veel tijdens het koken, maar het is ook ideaal om de koksmessen goed schoon te maken”. Mark & Djoni hebben de Quooker Flex kraan, zo kun je dus gemakkelijk alle hoeken schoonmaken in de spoelbak. Ontdek hier nog meer voordelen van een Quooker-systeem.

Koken met de BORA

“Wij zijn dol op bereiden van biefstuk en pasta’s onder andere. De BORA is ideaal door de kookveldafzuiging, zo ruik je geen etensgeuren in je huis na het koken. We maken ook veel gebruik van de grote oven, je kunt er namelijk twee pizza’s tegelijk in verwarmen".

Wil je nog meer keukens zien van onze klanten? Kijk dan hier binnen.

Laat je adviseren in één van onze winkels bij jou in de buurt, kom langs of maak hieronder gemakkelijk een afspraak.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Aanhef*
.*

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×