Blij met het goede advies

“Ik ben heel netjes geholpen en geadviseerd. Ik had een vaste verkoopster die zich om mij bekommerde en met mij meedacht in de realisatie van deze keuken. Het is een jaren 30 woning dus ik wilde niet een te moderne keuken, dat vind ik niet passen bij de stijl van het huis. Zij hebben dit meegenomen in hun advies. Ik had een keer in een woonblad handgrepen gezien die ik erg mooi vond. Die zag ik niet direct terug in de showrooms, dus ging ik er eigenlijk van uit dat die grepen niet tot de opties zouden behoren.

Maar KeukenConcurrent bleek ze toch in het aanbod te hebben, waardoor ze in mijn keuken verwerkt konden worden. Ook qua kleur werd ik goed geadviseerd. Ik wilde een zwarte keuken, maar op advies van hen heb ik gekozen voor antraciet, wat de keuken een meer ruimtelijke uitstraling geeft. Ik ben nog steeds blij dat ik dat advies heb opgevolgd.”

Een fijne, authentieke oven

“Qua apparatuur had ik niet heel veel nodig omdat het geen grote keuken is, maar wanneer ik kook vind ik het prettig om op gas te koken. Een fijne oven, die een authentieke uitstraling heeft, niet van dat hele glimmende. En binnen mijn prijs-range. Je hebt ovens die je halve huis verwarmen, daar was ik niet naar op zoek. Het resultaat is een toffe keuken. Ik hou van het robuuste fornuis en het mooie dikke werkblad van steen. Het doet mij denken aan de Amerikaanse keukens die ik tijdens het touren vaak heb gezien bij andere artiesten thuis of in de residences waar ik verbleef. Deze stijl keukens zie je daar vaak en ik heb daar een nostalgisch gevoel bij. Ik wilde op de achterwand een tegel met lichte voeg, maar omdat ik een beetje een slordige koker ben, adviseerden ze het blad door te trekken. Dit is én praktisch én ziet er mooi uit. Nu is het een kwestie van een doekje eroverheen en je ziet niks meer van de spetters.“

Keuken betrekken bij de woonkamer

“Eigenlijk zou de keuken een aparte ruimte zijn, maar gaandeweg wilde ik de keuken betrekken bij de woonkamer, dus hebben we er een muurtje tussenuit gehaald. Het is een mooie keuken en een meerwaarde voor de uitstraling van de woning. Ik vind het belangrijk dat die prominent aanwezig is. Ik sta geregeld in de keuken. En voornamelijk in de wintermaanden is het ook de plek waar een drankje wordt gedronken. Gezellig. Dichtbij de koelkast voor de drinkers en dichtbij het eten voor de fijnproevers. Het is op zijn plek gevallen zoals gehoopt.” 

 

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×