Een thuisgevoel

Voor oud-voetballer Michael Mols staat warmte en sfeer in de keuken voorop. “We ontbijten in de keuken en het is ook de plek om even lekker een bakkie koffie te drinken en met elkaar te praten.” Het kiezen van een nieuwe keuken was voor Michael dan ook een zoektocht naar een thuisgevoel. “We zijn destijds de KeukenConcurrent ingegaan en hebben goed rondgekeken. Dan weet je al snel wat jou het meeste aanspreekt. Als je de keuken ziet moet je meteen het gevoel hebben; hier voel ik mij thuis.”

Mooie combinatie van landelijk en modern

Het is ook wat je ervaart wanneer je de blauwe keuken van familie Mols binnenloopt. De zachte, blauwe kleur in combinatie met de houten fronten zorgen voor een huiselijke en nostalgische sfeer. Een keuken met een landelijk karakter en een moderne afwerking. De strakke tegels in combinatie met Delfts blauwe inrichting maakt de keuken een fijne plek om tijd met elkaar door te brengen.

Praktisch

“Qua apparatuur hebben we gekeken naar de praktische kant. Wat heb je nodig? Een oven, een fornuis met voldoende pitten, een magnetron en voor ons erg belangrijk: een vaatwasser.” Het fornuis in de keuken bevat dan ook maar liefst 6 pitten, en de noodzakelijke vaatwasser? Die is mooi geïntegreerd in de blauwe fronten. “Ik kook niet, alleen soms” lacht Michael. “Het echte werk laat ik aan mijn vrouw over, die daar veel beter in is! En sinds onze zoon van 21 bij een Italiaans restaurant werkt, staat hij ook vaker in de keuken. Een fijne bijkomstigheid!”

Iedere dag genieten

Het is dan ook niet voor niets dat de familie Mols heeft gekozen voor een hoekkeuken. Een hoekkeuken biedt veel kookcomfort en opbergruimte, maar laat ook voldoende ruimte over voor sfeer en een gezellige eethoek. “Mijn keuken is tijdloos en praktisch, en ik geniet er nu al 12 jaar lang iedere dag van!”.

Bestel ons gratis magazine

Ben je benieuwd naar meer binnenkijkers bij onze klanten en wil je meer inspiratie? Bekijk dan de nieuwste keukentrends op onze website. Of vraag direct én gratis het KeukenConcurrent magazine aan en blader op uw gemak door onze keukencollectie.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×