Ervaringen

Verschillende tevreden klanten delen in het magazine hun ervaringen. Niet alleen hun ervaring met KeukenConcurrent, maar vooral hoe bepaalde keuzes bij hun hebben uitgepakt en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Ontdek alles wat er bij het kopen van een keuken komt kijken. Kortom: iets wat je aan het denken zet.

Handige en nieuwe trends

Trends zijn er niet alleen om de uitstraling van de keuken een stukje hipper te maken, maar ook om het praktische gemak van de keukens van tegenwoordig te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de geïntegreerde afzuiging. Ook staat het magazine bomvol visuele trends zoals marmerlook, zwarte accenten en een stoere look.

Keuzetips

Een keuken bestaat uit verschillende onderdelen en dat betekent keuzes, keuzes en nog meer keuzes. In het magazine geven we u praktische tips voor het kiezen van kranen, afzuigkappen, grepen, inbouwapparatuur, keukendeurtjes, kookplaten, werkbladen en noem maar op. Kom te weten waar u op moet letten bij het maken van uw keuzes.

Inspiratie

Door het zien van verschillende opties, krijgt u vaak al een goed beeld van wat u in grote lijnen wilt. Daarom staat het magazine vol met allerlei voorbeelden van keukens in verschillende stijlen. Van design, industrieel tot landelijk. En om er gelijk een goed beeld van te geven of de kosten daarvan ook bij u passen zijn alle keukens afgebeeld mét een prijskaartje. Je hebt al een nieuwe keuken vanaf € 1299,-. Ongekend van KeukenConcurrent!

Fan Mighty Mike

Wist u dat ook Mighty Mike oftewel Michael van Gerwen fan is van KeukenConcurrent? Niet…? Lees dan snel zijn interview om hier alles over te weten te komen. Vraag het gratis keuken magazine hier aan!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×