Zwart is het nieuwe wit!

Op het gebied van kleur is en blijft zwart een vooraanstaande trend. Met zwart in de keuken zit u altijd goed: het zorgt voor een luxe en stoere uitstraling. Zwart is op verschillende manieren te integreren in de keuken. Als u niet voor een geheel zwarte keuken wilt gaan, is het een optie om bijvoorbeeld de kraan en spoelbak in zwart uit te voeren. Ook keukenapparatuur is in het zwart uit te voeren en zorgt voor een elegante twist in de keuken. 

De woonstijlen van 2021

Hoewel ieder zijn eigen smaak heeft en elke woonstijl zijn unieke, smaakvolle uitstraling, zien we in 2021 twee stijlen extra vaak terug. Zo is de stoere, industriële stijl een echte trend dit jaar. Met een betonlook maakt u de keuken stoer en robuust. Deze zijn toe te passen op werkbladen, achterwanden en kasten: wat u graag wilt. Combineer het met wat houten elementen en u geniet alsnog van een warme sfeer.

Ook de Scandinavische stijl wint dit jaar aan populariteit. Met het gebruik van lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen zorgt deze stijl voor een oase van rust. Het strakke en unieke karakter van de design keuken zien we ook veel terug dit jaar.

Chique trend: de marmerlook

Ook de marmerlook staat vooraan op het gebied van woontrends van 2021. Dit natuursteen zorgt voor een verfijnde en chique uitstraling in de keuken. Bent u fan van marmer, maar wat minder van het prijskaartje dat eraan hangt? Er zijn tal van marmerlook werkbladen die wel de unieke uitstraling van marmer hebben maar voor een voordeligere prijs.

Ultradun werkblad

Dé trend van dit moment is een ultradun werkblad. Het zorgt voor een luxe en stijlvolle uitstraling in de keuken. Deze bladen zijn tussen de 4 millimeter en 1 centimeter dik. Hoewel dit ogenschijnlijk niet lijkt, zijn deze bladen ook nog eens ontzettend stevig.

Trends op het gebied van apparatuur

Wat betreft apparatuur zijn er op dit moment ook een aantal zaken ontzettend populair. Zo zorgt de geïntegreerde kookveldafzuiging er voor dat kookgeuren niet opstijgen, waardoor u geniet van een fris ruikende keuken. Deze afzuiging bevindt zich namelijk direct naast het kookgedeelte, waardoor dampen die opstijgen uit de pan direct worden afgevoerd. Naast praktisch is geïntegreerde kookveldafzuiging ook erg stijlvol. Omdat deze is verwerkt in de kookplaat, wordt een strak geheel gecreëerd. Met deze manier van afzuiging houdt u bovendien ruimte over. Hiernaast is ook de stoomoven, waarmee u de lekkerste gerechten maakt op een gezonde wijze, een terugkerende trend. De wijnklimaatkast en kokendwaterkraan zorgen eveneens voor meer gemak én een chique uitstraling in de keuken.

Achterwand op maat

De achterwand fungeert in 2021 niet alleen meer als praktisch onderdeel van de keuken dat spetters opvangt, maar ook als stijlicoon. Een op maat gemaakte achterwand kan u bijvoorbeeld voorzien van een uitsparing voor een stopcontact, afzuigkap of keukenkastjes. Bovendien is de achterwand in vele kleuren en materialen verkrijgbaar: of u nu een mooi geheel of een spannend contrast wil maken.

Bestel ons gratis magazine

Heeft u behoefte aan meer inspiratie? Bestel dan ons gratis keukenmagazine, boordevol ideeën, trends en tips. Kan u niet wachten tot deze bij u op de deur valt? Bekijk dan alvast onze inspiratiepagina om ideeën op te doen!

 

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×