Goedkope keukengrepen van topkwaliteit - KeukenConcurrent
Keukengrepen
Zoeken

Grepen of een greeploze keuken

Keukengrepen

Grepen voor laden en deuren in uw keuken dragen op subtiele wijze bij aan de uitstraling van uw keuken. Met de kleur en het soort greep kunt u kiezen voor complete eenheid van de keuken, maar ook voor een leuk contrast. Grepen in chroom of rvs staan bijvoorbeeld mooi op laden en kasten met een houtkleurig front. Grepen zijn meer dan een detail van uw keuken; de juiste grepen zorgen voor praktisch gemak en maken een keuken compleet.

Greeploze keuken

U kunt ook kiezen voor een greeploze keuken. Vooral moderne keukens hebben hun strakke uitstraling te danken aan de oppervlakken van kasten en laden die niet onderbroken worden door grepen. Voor een keuken in klassieke stijl hebben traditionele grepen vaak de voorkeur. Uw keukenstijl sluit de keuze voor grepen of een greeploze keuken niet uit. Het belangrijkste is dat u kiest wat u mooi vindt. In het magazine van KeukenConcurrent kunt u voorbeelden vinden van keukens met of zonder grepen. Vraag het nu vrijblijvend aan om te zien wat er mogelijk is.

Slimme extra's

Grepen van keukenkasten zijn medebepalend voor de stijl en het design van uw keuken. Met een greeploze keuken kiest u voor vorm en functionaliteit. Hoewel keukengrepen een traditionele keuze zijn, worden moderne keukens met de juiste grepen ook zeker verrijkt. Er is een breed scala aan kleuren en materialen als het gaat om opbouwgrepen en ook met de plaats van de grepen kunt u flink variëren. 

We raden u aan om bij uw keuze vooral aan het gebruiksgemak te denken. Als u een goed beeld heeft van de grepen die uw keuken compleet maken, kunt u de budgetplanner gebruiken. Deze handige planner van KeukenConcurrent helpt u om geheel vrijblijvend inzicht te krijgen in de mogelijkheden binnen uw budget.

 

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
Terug
Sluiten
×