Keukengrepen

Keukengrepen: meer dan een detail

Keukengrepen lijken een klein onderdeel van de keuken, maar dat zijn ze niet. Met keukenhandgrepen en knoppen bepaalt u voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Er zijn verschillende grepen voor lades en deuren en deze leveren een bijdrage aan de sfeer in de keuken. Met de kleur en het soort greep kunt u kiezen voor complete eenheid van de keuken, maar ook voor een leuk contrast. De handgrepen in de keuken zijn meer dan een detail van uw keuken; de juiste grepen zorgen voor praktisch gemak en maken uw keuken compleet.

Handgrepen voor verschillende stijlen

Iedere keuken is anders. Vandaar dat wij een ruime collectie van diverse grepen in de keuken bieden. Zo vindt u gegarandeerd de perfect passende keukengreepjes voor uw keukenstijl. Wilt u een landelijke keukenstijl creëren? Kies dan voor landelijke handgrepen en benadruk het nostalgische karakter van de keuken.

Ook zijn de keukengrepen verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo zijn er zwarte keukengrepen voor stijlvolle zwarte keukens en gouden handgrepen voor bijvoorbeeld de design keuken. Naast de diverse kleuren hebt u ook de keuze uit vele materialen. Houten handgrepen in de keuken benadrukken de natuurlijke uitstraling en creëren een prachtig geheel in een houten keuken.

Ook voor de industriële keukenstijl zijn er verschillende mogelijkheden. Industriële keukengrepen zijn over het algemeen gemaakt van robuuste materialen. Wat dacht u van keuken handgrepen in roestvrij staal om de stoere uitstraling in de industriële keuken te benadrukken. Zoals u merkt zijn er veel opties mogelijk.

Gebruiksgemak

Het plaatsen van keukengrepen is mogelijk op lades en keukenkastjes. Aangezien u de keukengrepen vaak gebruikt is het goed om na te denken over welke keukengreep uw voorkeur heeft. Keukenkast handgrepen zijn er in verschillende vormen en maten.

Vindt u het fijn om een handgreep te gebruiken of past een knop beter bij u? Als u het lastig vindt om te bepalen wat het beste bij u past, loop dan eens een van onze winkels binnen en test de kastjes met verschillende grepen. Wilt u advies van een van onze specialisten? Maak dan een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren.

 

Greeploze keuken

U kunt ook kiezen voor een greeploze keuken. Vooral moderne keukens hebben hun strakke uitstraling te danken aan de oppervlakten van kasten en laden die niet onderbroken worden door grepen. Voor een keuken in klassieke stijl hebben traditionele grepen vaak de voorkeur. Uw keukenstijl sluit de keuze voor grepen of een greeploze keuken niet uit.

Ook kunt u kiezen voor een semi-greeploze keuken. Deze keuken heeft panelen met een vrijwel onzichtbare greep. Omdat u de lades en kastdeuren niet hoeft aan te raken aan de voorzijde, zijn semi-greeploze keukens minder gevoelig voor vingerafdrukken.

Meer inspiratie opdoen?

Het belangrijkste wat betreft keukengrepen is dat u kiest wat u mooi vindt. Gaat u voor handgrepen of knoppen? Of wilt u een een greeploze of semi-greeploze keuken om een strak geheel te creëren? In het magazine van KeukenConcurrent kunt u voorbeelden vinden van keukens met of zonder grepen. Vraag het magazine nu vrijblijvend aan om te zien wat er mogelijk is.

 

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×