BEKIJK JOUW PERSOONLIJKE VIDEO!

Jouw afspraak komt eraan! Wij kijken uit naar jouw komst, daarom hebben wij een persoonlijke video voor je gemaakt. Deze video bekijk je eenvoudig door op de play button te klikken. Mocht je nog vragen hebben over de afspraak of alvast wat inspiratie willen delen neem dan gerust via mail contact op met de vestiging.

Komt de afspraak toch niet uit en wil je hem liever verplaatsen? Neem dan telefonisch contact op met de vestinging.

WAT HOUDT EEN AFSPRAAK IN?

Onze keukenadviseurs zetten graag hun uitgebreide vakkennis en ervaring voor in om samen met jouw de ideale keuken samen te stellen. Wij inspireren jou met ons brede assortiment tevens bespreken wij  jouw persoonlijke wensen, bekijken de diverse keukenstijlen en bekijken alle mogelijkheden, qua opstelling, materiaal en budget. 

Aan het eind van de afspraak ontvangt je een levensechte 3d impressie en een op maat gemaakt boven- en vooraanzicht van de keuken.

HOE KAN IK MEZELF VOORBEREIDEN?

Wij adviseren om de volgende zaken mee te nemen: De gegevens over lengte, breedte en hoogte van de keukenruimte, inclusief een eventuele plattegrond of foto. Een voorbeeld of foto's van wat je mooi vindt en een lijstje met wensen die je absoluut wilt in de keuken.

GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

Roepen dat je de goedkoopste bent is niet zo moeilijk. Het ook daadwerkelijk waarmaken wel. Toch geeft KeukenConcurrent je de garantie de beste prijs te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit of services. Het zit in ons DNA om iedereen te voorzien van een keuken voor de beste prijs! Hoe we dat voor elkaar krijgen? Klik hier.

Klanten waarderen ons met een

Uit reviews

Er was alle tijd en geduld voor ons

Wij zijn heel erg tevreden over de inzet van de verkoper om ons een keuken te geven die er niet alleen mooi uitziet maar ook heel functioneel is.

Melvin, 18 juni 2020

Zeer klantvriendelijk, goede adviezen

Zeer klantvriendelijk, goede adviezen en een goede prijs

Rick, 9 juni 2020

Fijne klantgerichte verkoper

Fijne klantgerichte verkoper, goed advies, hij dacht goed mee.

Jurgen, 17 juni 2020
×