Een nieuwe keuken samenstellen? Doe dit samen met onze adviseurs!

Een keuken samenstellen is niet altijd even eenvoudig: hier komen veel keuzes bij kijken die u niet elke dag maakt. Het is daarom slim om het proces van een keuken samenstellen met één van onze adviseurs te doorlopen. Zij zijn deskundigen op het gebied van keukens en helpen u graag!

Wilt u weten hoe het proces van een keuken samenstellen precies in zijn werk gaat? Lees dan snel verder, want dit zetten we voor u hieronder op een rijtje. Zo weet u van tevoren welke stappen u gaat doorlopen en kunt u alvast nadenken over uw ultieme droomkeuken.

1. Keuken samenstellen begint in de showroom. Het aantal verschillende keukens is onuitputtelijk. Daarom is het van belang dat u eerst een rondje door de showroom loopt en uitzoekt welke keuken u qua uiterlijk het mooist vindt. Wanneer u uw favoriete keuken heeft gevonden, is het tijd voor de volgende stap wat betreft het samenstellen van uw keuken.

2. Bepaal de juiste opstelling. Elke ruimte is anders en daarom zijn er verschillende opstellingen mogelijk. Bepaal welke opstelling het beste in de betreffende ruimte past. Let hierbij op of u voldoende opberg- en werkruimte heeft en ergonomisch te werk kan gaan. Onze adviseurs kunnen u hier goed bij helpen. Laat tevens een tekening maken van uw nieuwe keuken zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien.

3. Kies de gewenste kleuren en materialen. Bij deze stap van het samenstellen van uw keuken, kunt u uw keuken helemaal aanpassen naar uw wensen. Bekijk de verschillende materialen die elk zo zijn eigen voor- en nadelen hebben. De kleuren moeten bij de materialen passen en voor de gewenste uitstraling zorgen.

Keukenmagazine

  • Alles over bezoeken van onze showroom en waar u op moet letten in ons GRATIS magazine

4. Kies de apparaten en accessoires. De laatste stap van het samenstellen van uw keuken is het kiezen van de keukenapparatuur en accessoires. Qua keukenapparatuur kunt u alle kanten op. Bedenk goed van welke apparatuur u echt gebruik gaat maken en aan welke eisen deze moet voldoen. Als kers op de taart kiest u passende accessoires zoals handgrepen, kraan en spoelbak uit om uw keuken helemaal compleet te maken.

Wilt u uw nieuwe keuken samenstellen? Maak dan een afspraak in onze winkel. Bij elke stap van het samenstellen van uw keuken willen onze adviseurs u graag helpen. Zij voorzien u van deskundige adviezen.

×