Haal het meeste uit uw keuken met een keukenafspraak

Wanneer u een afspraak maakt bij KeukenConcurrent kunnen wij ruimschoots de tijd nemen om alle keuzes die u maakt bij het uitzoeken van een keuken door te spreken. Van het laten zien van complete keuken-voorbeelden tot de mogelijke materialen en kleuren, wij lopen samen met u alle mogelijkheden door.

Waarom een afspraak maken?

Uw keuken verdient de aandacht en daarom nemen wij graag de tijd om samen met u uw droomkeuken te realiseren. Wanneer u een afspraak maakt, reserveren wij speciaal tijd voor u zodat u meteen geholpen wordt en rustig alle verschillende keukens kunt bekijken. U heeft dan alle tijd om al uw vragen te stellen en uw wensen kenbaar te maken.

Wat kunt u verwachten tijdens de afspraak?

Stap 1. Tijdens een afspraak wordt u allereerst welkom geheten met koffie/thee en krijgt u uitleg over de showroom. Hierna kunt u eerst zelf even een rondje lopen om alle keuken-voorbeelden op uw gemak te bekijken. Ideaal moment om even zelf naar alle keukens te kijken en vragen te verzamelen.

Stap 2. Heeft u al wat inspiratie opgedaan? Of bent u toe aan wat meer toelichting?Wij komen daarna bij u langs zodat u al uw vragen kan stellen en uw wensen kenbaar kan maken.

Stap 3. Vervolgens gaan wij met u aan tafel gaan om rustig al uw wensen nogmaals door te nemen en alle keuzes te bespreken. Wij maken dan ook meteen een 3D tekening en stellen een offerte op waarna u kunt kijken of de offerte binnen uw budget past.

Stap 4. Twijfelt u en wilt u toch nog wat wijzigen? Geen probleem, onze verkoper denkt graag met u mee en zoekt samen met u naar de beste oplossing! Stel alle vragen die u heeft zodat u geen twijfels meer heeft. Er is altijd wel een oplossing te bedenken!

Stap 5. Is alles uiteindelijk helemaal naar wens? Dan kunt u akkoord gaan met het voorstel. Uw offerte zal door de verkoper in het systeem verwerkt worden waarna u vervolgens de trotse eigenaar bent van uw nieuwe keuken!

Keukenmagazine

  • Alles over bezoeken van onze showroom en waar u op moet letten in ons GRATIS magazine

Wilt u uw nieuwe keuken samenstellen?

Een keukenafspraak is dus ontzettend handig als u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Want hiermee kunnen wij u perfect helpen in uw zoektocht naar het samenstellen van een keuken. Het kopen van een keuken wordt daardoor zeer gemakkelijk en eenvoudig. Dus plan een afspraak en wij reserveren speciaal voor u een expert voor inspiratie en advies. Want deze vrijblijvende service van KeukenConcurrent is wel heel erg praktisch! Bij elke stap van het samenstellen van uw keuken willen wij u graag helpen. Zij voorzien u van deskundige adviezen.

×