Vond je het moeilijk om een keuken te kiezen?

“Wij ontdekten al snel dat wij een zwart marmeren blad echt heel mooi vinden. We zagen het in de showroom en wisten gelijk: dit moeten we doen. Voordat we gingen samenwonen, hebben we natuurlijk al wel een beetje rondgekeken en besloten dat we een zwarte keuken wilden.”

Op welke manier heb jij je laten adviseren?

“Wij gingen naar KeukenConcurrent. Daar hebben we eerst een beetje rondgekeken in de showroom, toen zijn we in gesprek gegaan. In dat gesprek werden we geadviseerd over keukenkasten, apparatuur en kranen. Er is zoveel keus! Er werd een 3D-tekening gemaakt waarin je de keuken in je eigen huis ziet, helemaal op schaal en inclusief de ramen. Het leek net of we in onze eigen nieuwe keuken stonden.”

Wat wilde je per se qua apparatuur?

“We hadden gekozen voor een combi-oven/magnetron, maar nadat we bij familie en vrienden hadden rondgevraagd wat zij zouden aanraden, hebben we toch voor een aparte oven en aparte magnetron gekozen. Wij hebben de koelkast en vriezer naast elkaar. Allebei even groot. Daar zijn we ontzettend blij mee. Zo heb je lekker veel ruimte. De wijnkoelkast wilde ik graag. Hij wordt goed benut en het straalt luxe uit. Daarop heb ik een gezellig koffiehoekje gemaakt.”

En verdere handigheidjes?

“Wij hebben gekozen voor een mat zwarte Quooker Flex en wij koken op een Bora kookplaat, dat is een inductiekookplaat met een geïntegreerde kookveldafzuiging. Dat is heel mooi en praktisch. Je hebt geen afzuigkap nodig, zodat je die ruimte ook kunt gebruiken voor kastjes. Het is ideaal met schoonmaken, doordat de kookplaat in het keukenblad zit. Een doekje eroverheen en het is schoon!”

Wat kwam als een verrassing?

“Er zaten witte vensterbanken in de keuken. Ik wist niet dat het kon, maar tijdens het adviesgesprek werd verteld dat het keukenblad in de vensterbanken kan worden doorgetrokken. Dat is echt veel mooier.”

Welk advies wil jij potentiële keuken kopers geven?

“Kijk op internet wat je mooi vindt en vraag familie en vrienden, wat voor ervaringen zij hebben.” 

Waar ben het meest blij mee?

“Met de hele keuken, hoe hij eruitziet. Het is echt een dikke eyecatcher in het huis. Wij hebben de ruimte optimaal benut. Ik ben blij dat we door de bovenkastjes zoveel extra opbergruimte hebben. Daarnaast zitten er spotjes in, waardoor het keukenblad mooi verlicht wordt. Dat geeft een supermooie luxe uitstraling.”

Wil jij ook geholpen worden bij het kopen van je keuken? Maak dan snel een afspraak en laat je adviseren door een van onze adviseurs. Wil je inspiratie of ideeën opdoen? Bekijk dan onze keukenblogs en laat je inspireren!

Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×