De ruime collectie is ingericht volgens de laatste keukentrends

De nieuwste keukens staan in Barendrecht en er zijn eindeloos mogelijkheden om jouw keuken naar wens samen te stellen. Laat je inspireren door de meer dan 40 opgestelde keukens. Naast de vernieuwde keukens is de inspiratieruimte ook compleet vernieuwd. In de inspiratieruimte zijn verschillende kleuren en modellen te vinden van onder andere: grepen, kranen, fronten en werkbladen. Onze adviseurs helpen je met het ontwerpen van de keuken binnen jouw budget. KeukenConcurrent heeft namelijk gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

Keuze uit zowel voordeel- als designkeukens

Alles is mogelijk bij KeukenConcurrent, zowel keukens voor in een appartement als een opstelling met een eiland. Wij hebben de beste keukens het voordeligste met de keuze uit A-merk apparatuur.

Bekijk de video

Ontdek de ongekende mogelijkheden van onze kasten

Er kan veel meer met een keukenkast dan dat je denkt, dat kun je vanaf nu ervaren bij KeukenConcurrent. Denk bijvoorbeeld eens aan een kast voor je wasmand of je schoenen, ideaal. Kom langs en ervaar ons ruime assortiment in kasten.

Nieuwsgierig?

Maak dan snel een afspraak
Wil je inspiratie of ideeën opdoen? Bekijk dan onze andere keukenblogs

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Aanhef*
.*

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×