De mogelijkheden en voordelen van een inbouw koffiemachine

Het grootste voordeel van een inbouw koffiemachine is dat uw koffie binnen een fractie van een seconde klaar staat. Daarnaast geniet u iedere keer weer van een verse en smaakvolle koffie. Zeker wanneer u voor een inbouw koffiemachine met verse bonen kiest. Een koffiemachine geeft u vaak de mogelijkheid om te kiezen uit diverse koffiesoorten zoals cappuccino, espresso en een latte macchiato. Het dagelijkse, standaard bakje koffie is hiermee dus verleden tijd. 

Een inbouw koffiemachine wordt netjes weggewerkt in een nis in een keukenkast. Waar een koffiezetapparaat vaak behoorlijk wat ruimte in beslag neemt op het aanrecht, creëert u met een inbouw koffiemachine meer ruimte op het werkblad. Aangezien een inbouw koffiemachine volledig wordt ingebouwd, heeft het een strakke vormgeving. De kleur en het design van uw koffiemachine kunt u volledig afstemmen op de rest van het interieur. Het onderhoud van de koffiemachine is erg eenvoudig. Veel inbouw koffiemachines hebben tegenwoordig een automatisch reinigingsprogramma. Hiermee wordt de koffieapparaat volledig gereinigd met slechts een druk op de knop.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Tips om de lekkerste koffie te bereiden

Wilt u dagelijks genieten van de lekkerste bakjes koffie? Neem de onderstaande tips van KeukenConcurrent door en laat u inspireren.

  • Zorg dat uw koffiemachine regelmatig grondig gereinigd wordt. Om de lekkerste bakjes koffie klaar te maken, is het belangrijk dat uw koffiemachine goed schoon is voor gebruik. Hierdoor is de smaak van de koffie optimaal. Sommige koffiemachines zijn voorzien van een automatische reiniging met slechts een druk op de knop. Is dit bij uw koffiemachine niet het geval? Zorg dan dat u de onderdelen na gebruik altijd even schoonspoelt. Sommige losse onderdelen kunt u eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Let er altijd goed op dat de onderdelen goed zijn schoon gespoeld en er geen resten van afwasmiddel in zijn blijven hangen. Dit kan de smaak uiteraard ook erg beïnvloeden.
     
  • Haal lekkere toevoegingen in huis. Wilt u meer uit uw koffie halen? Haal dan eens wat extra’s in huis, zoals siropen, likeuren en andere koffie ingrediënten. Wanneer u houdt van een zoete koffie zoals latte macchiato, is een scheutje caramel siroop een heerlijke aanrader. Ook is een likeur shotje in uw koffie of kaneel op uw cappuccino mogelijk. Kortom, maak uw koffie helemaal naar wens!

Het assortiment inbouw koffiemachines

In het assortiment van KeukenConcurrent vindt u inbouw koffiemachines in diverse uitvoeringen. Het ene apparaat heeft slecht een beperkte keuze in koffie, terwijl u bij het andere apparaat een grote verscheidenheid hebt aan dranken. Soms zijn namelijk ook warme dranken zoals chocomel en heet water mogelijk. Daarnaast beschikken sommige koffiemachines over een constante watertoevoer in plaats van een waterreservoir. Bij een waterreservoir dient u het water regelmatig aan te vullen terwijl bij een constante watertoevoer dit automatisch wordt gedaan. In het assortiment van KeukenConcurrent heeft u daarnaast de keuze uit diverse merken, stijlen en kleuren. Hierdoor kiest u eenvoudig een inbouw koffiemachine die past binnen uw budget en bij uw interieurstijl.

Kom langs in onze keukenzaak

Bent u op zoek naar een inbouw koffiemachine voor in uw keuken? Neem dan ook eens een kijkje tussen de koffiemachines van KeukenConcurrent. Kom langs in een van onze keukenzaken of maak een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek de koffiemachines met eigen ogen. De keukenadviseurs van KeukenConcurrent laten u met plezier alle inbouw koffiemachines zien en beantwoorden graag al uw vragen.

×