Van het huis!

Verschillende stijlen en kleuren

In de Huisselectie van KeukenConcurrent vind je veel keukens in verschillende stijlen. Wij willen dat je een keuken kiest, die aansluit op jouw wensen. Ben je bijvoorbeeld niet zo handig in de keuken en vergeet je altijd iets uit de koelkast te pakken? Dan is een koelkast dichtbij het fornuis een goede optie. Of ben jij de nieuwe Gordon Ramsay, die een breed en groot werkblad wenst? Ook deze keukens hebben wij bij KeukenConcurrent in de huisselectie.

Voor elke ruimte een fijne keuken

Bovendien is het belangrijk een keuken te kiezen die in jouw huis past. Heb je niet veel ruimte dan is een rechte keuken misschien wel iets voor jou. Een kookeiland als middelpunt van de keuken staat mooi in een grotere ruimte. Ook een hoekkeuken is mogelijk, waarin alle opstellingen en kleuren mogelijk zijn.

Een keuken in jouw stijl

Een keuken wordt steeds vaker het hart van het huis. Dat vinden wij ook! Juist daarom is het belangrijk dat de keuken aansluit op de stijl van het huis en de woonkamer. Om deze reden hebben wij keukens voor jou in veel verschillende stijlen. Kies je voor een moderne hoogglans keuken of juist voor een industriĆ«le matte keuken? Ga je voor de de mysterieuze zwarte kleur, of een sfeervolle antraciet keuken? Over sfeer gesproken: een houten keuken creĆ«ert warmte en sfeer zoals nooit tevoren.

Je krijgt alle tijd en aandacht

Een keuze voor een keuken maken is nooit makkelijk. Daarom helpen onze adviseurs van KeukenConcurrent jou graag een handje. Samen kijken we naar de mogelijkheden en naar jouw wensen. Maak eenvoudig een afspraak met een keukenadviseur. Je kunt kiezen voor verschillende afspraakmogelijkheden: Je komt naar de showroom en onze adviseur leidt je rond en geeft antwoord op al je vragen of de adviseur komt naar je toe, met de verschillende stalen en grepen.

Kijk alvast op je gemak rond

Wil je alvast virtueel rondkijken in onze showroom? Dat kan. Zo doe je vast inspiratie op voor je winkelbezoek.  Eerst rustig de trends doorlezen? Bestel dan ons gratis keukenmagazine en krijg deze snel op de deurmat. 

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×