De keuken van familie Haan

Fijn, zo'n ontspannen sfeer in ons adviesgesprek

“Voordat we de afspraak maakten, hadden we een idee in het achterhoofd. Na diverse andere keukenproducenten te hebben bezocht, kwamen we uit in Purmerend bij de KeukenConcurrent. We werden daar erg goed geholpen door Tom. Hij liet weten dat alles wat wij wilden mogelijk was. En tegen een betere prijs. Hij heeft ons stap voor stap meegenomen. Wist ons alle voors en tegens over apparatuur te vertellen. En gaf het juiste advies, met alle ruimte en tijd om te besluiten.”

Zwart is het nieuwe wit

“Wij hebben gekozen voor een matzwarte houtnerf. Het kost weinig moeite om de keuken schoon te houden. Het is minimaal qua vingerafdrukken, omdat we voor speciale fronten gekozen hebben. Ook zijn we voor softclose en greeploos gegaan.”

Praktisch en vernieuwend

“We wilden goede apparatuur, maar niet het duurste van het duurste. Een vaatwasser die goed droogt. De oven werkt perfect. We hebben een wijnkoeler, grote vriezer en koelkast van Candy. Omdat we fervente theedrinkers zijn, hebben we ook gekozen voor een kokendwaterkraan. In de kookplaat zit een recirculatiesysteem, waardoor er voor de afzuiging geen buis naar buiten hoeft. Dit systeem van Bora voorkomt ook dat warmte in de ruimte naar buiten gezogen wordt. Het is zowel warmte- als ruimtebesparend en werkt heel goed.”

Sfeer aan de bar

“Het composieten werkblad is fantastisch. Je kunt er alles op zetten, het blijft netjes en geeft een luxe uitstraling. Op de achterwand zit een plaat met een afdruk van een bos, dat geeft veel sfeer en er is oneindig veel keuze. Het vangt spetters op en wordt op maat geleverd met bijvoorbeeld uitsparingen voor stopcontacten. Waar nu barkrukken staan, dachten we eerst aan kasten. Tom stelde voor een bar te maken. Ik zag het meteen zitten, maar mijn vrouw was nog niet helemaal overtuigd. Wij zitten daar vaak samen. En als mijn vrouw in de keuken bezig is, ga ik er gezellig bij zitten.”

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×