Favoriet gerecht van Joost

Koken in een nieuwe keuken is natuurlijk veel leuker en ook gemakkelijker door de nieuwste keukenapparatuur. “Met onze nieuwe keuken kunnen we nu veel meer lekkere gerechten bereiden, zoals recepten uit de Japanse keuken! Mijn vriendin en ik zijn op reis geweest naar Japan, waardoor deze keuken nu ook een favoriet is. Ik ben nu een gerecht met ramen en buikspek aan het bereiden. Echt een aanrader!”

Gun metal spoelbak en kraan

“We wilden geen RVS accenten in de keuken, daarom was de kleur gun metal voor onze spoelbak en kraan een goede uitkomst. De kraan past nu perfect qua kleur met de spoelbak. De kraan is een Aquahot: deze kokendwaterkraan is voordeliger dan een Quooker. Mijn vriendin drinkt graag thee en ze is super blij met de kraan.”

AEG apparatuur

De keuken van Joost is volledig uitgerust met A-merk apparatuur van AEG. “Onze wens was om echt goede keukenapparatuur aan te schaffen. We zijn gegaan voor onder andere de grote volledig zwarte oven van AEG. De uitstraling van de oven staat mooi als een geheel bij de keukenkasten.”

Sfeerverlichting in de keuken

Verlichting in de keuken is functioneel tijdens het koken, maar ook geeft het sfeer aan de keuken. “We zijn erg blij met de spots onder de bovenkasten, hierdoor wordt de keuken mooi uitgelicht. Ook in de avond is hierdoor onze keuken de eyecatcher van het huis!”

Veel opslagruimte 

“We hebben goed advies gehad over de indeling van de keuken. De grote korflades bevallen heel goed, omdat er enorm veel in opgeslagen kan worden. We wisten bijvoorbeeld niet dat een binnenlade in een grotere lade een optie was. De lades zien er strak uit aan de buitenzijde door de zwarte opleggrepen.”

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan nog meer keukens van onze klanten. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw keuken? 

Maak dan snel hieronder een afspraak in één van onze 45 winkels!

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×