Natuurlijke kleuren 

De afgelopen jaren zag je veel zwarte keukens voorbij komen. In 2023 gaat dit meer veranderen, naar meer warme kleuren. We gaan beige en zandtinten veel zien in de nieuwe keukens, in combinatie met hout- en marmerlook details. De natuurlijke kleuren geven een warme uitstraling aan de keuken.

Luxe materialen

De sfeervolle uitstraling ontstaat door de afwisseling van de natuurlijke look met luxe materialen, zoals kookplaten met kookveldafzuiging en greeplijst verlichting. Wat je ook veel terug gaat zien zijn de accessoires in messing en koper kleur, zoals bijvoorbeeld kranen, spoelbakken en handgrepen in de keuken.

Organische vormen

De verschuiving van de keukentrends is niet alleen te zien in de kleuren, maar ook in de vormen. Je gaat veel organische en ronde vormen terugzien. Om in de keuken gezelligheid te creëren, kun je organische en ronde vormen terug laten komen in accessoires. Je kunt de keuken stylen met onder andere ronde spiegels en organische vazen.

Benieuwd naar meer mogelijkheden of inspiratie opdoen?  Maak dan snel een afspraak en laat je adviseren door een van onze adviseurs. Wil je inspiratie of ideeën opdoen? Bekijk dan onze andere keukenblogs en laat je inspireren!

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×