Nieuws

Om de prijs persoonlijk uit te reiken, trokken commercieel manager Edwin Veltman van KeukenConcurrent, vestigingsmanager Murat Karabacak van KeukenConcurrent Kaatsheuvel én een fotograaf op zaterdag 5 maart naar de woning van de familie van den Heuvel in Dongen. Ze meldden zich in alle vroegte aan de voordeur met een grote cheque, de hartelijke felicitaties en een prachtig feestboeket. Daar troffen ze niet alleen de heer en vrouw des huizes aan, maar ook hun twee zonen en twee enthousiaste honden, wat het feestelijke moment helemaal compleet maakte.

Wat de familie van den Heuvel op deze zaterdagochtend ook verwacht had, het was in elk geval geen delegatie van KeukenConcurrent met bloemen en een mooie cheque! Maar nadat mevrouw van den Heuvel de deur had opengedaan en van de eerste verbazing was bekomen, kon ze haar geluk natuurlijk niet op. “Ik ben er helemaal stil van”, bracht ze uit. “We hadden wel een afspraak vandaag, maar ik dacht dat het was om onze keuken in te meten. Dan reken je op een paar mannen in overalls, maar niet op mannen keurig in het pak! Echt, dit hebben we nog nooit meegemaakt, dus ik kan mijn ogen niet geloven.” De heer van den Heuvel, intussen ook op het rumoer afgekomen, was al even verrast: “Natuurlijk zit het wel in je achterhoofd dat je aan die speciale actie hebt meegedaan, die was toen ook op tv en zo. Maar ja, je gaat er eigenlijk niet vanuit dat je wint hè. We waren gewoon toe aan een nieuwe keuken, en die hadden we anders toch wel bij KeukenConcurrent gekocht. Want daar zijn we echt heel goed geholpen en allemaal mooi binnen budget. We hadden zelfs nog moeite om tot een definitieve keuze te komen, zóveel mogelijkheden waren er. En er was ook nog iets anders: het was namelijk niet zomaar een kwestie van ‘oude keuken eruit en nieuwe keuken erin’. Kijk maar, we moeten een deur verplaatsen en we zitten nog met een flinke raampartij. Dat was nog flink puzzelen. Gelukkig konden we ook goed ‘sparren’ met de keukenadviseur, daar hebben we veel aan gehad.”

Het inmeten, dat eigenlijk voor deze zaterdag was aangekondigd, kon uiteraard naar een later moment worden uitgesteld. Zo kreeg de familie van den Heuvel rustig de tijd om nog even na te denken over de inrichting van de keuken. Die wilden ze strakker hebben. Met het winnen van de hoofdprijs is daar weer extra ruimte voor gekomen…

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×