Nieuws

Op 19 december trokken commercieel manager Edwin Veltman van KeukenConcurrent, keukenadviseur Marnix in den Bosch van KeukenConcurrent Leiderdorp én een fotograaf naar de woning van de familie Brussee in Katwijk. Met als doel: de hoofdprijs persoonlijk uitreiken, in de vorm van een grote cheque, de hartelijke felicitaties en een prachtig feestboeket. Ze troffen slechts één van de winnaars thuis, maar dat maakte het moment er niet minder feestelijk om!

De heer Brussee was even perplex toen de afvaardiging van KeukenConcurrent ineens naar binnen stapte. Omdat het appartement net grondig werd verbouwd, stond de voordeur gewoon open, terwijl de bouwploeg hard aan het werk was. Temidden van de leidingen en verfkwasten laste de heer Brussee echter spontaan een pauze voor het bijzondere moment. “Jullie overvallen me er gewoon een beetje mee,” gaf hij direct toe met een brede lach op het gezicht. “Ik dacht: ze komen die keuken toch niet vandáág al brengen, helemaal netjes in het pak? Eigenlijk was ik alweer een beetje vergeten dat we ook nog aan die speciale actie hadden meegedaan. Hoewel ik me herinner dat we die actie wel een paar keer op tv hadden gezien, voordat we naar de vestiging Leiderdorp gingen. Dat we zo goed en binnen ons budget geslaagd waren bij KeukenConcurrent, vonden we al heel mooi op zich. De keuze, het advies, de uitstraling: we hadden er gewoon een heel goed gevoel over. Maar dat we nu ook nog een hele auto op de koop toe krijgen, dat verzin je toch niet?

Wel jammer dat mijn vrouw er niet bij is, want die is net aan het werk.” Aan het werk? Dat is de heer Brussee ook, en hoe! Hij laat nog even de totaal gestripte wand zien waar de nieuwe keuken zal komen te staan. “Kijk, alles is er al klaar voor. De oude keuken ligt al op de stort, dus laat de nieuwe maar komen!”

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×