Tips van Sanne

TIP 1

Zet een mooi keukenapparaat op het keukenblad

Investeer in een mooi keukenapparaat. Wat dat is, maakt niet uit. Kies voor apparatuur die je vaak gebruikt: een broodrooster, koffieapparaat, mixer, blender of airfryer. Deze hoef je dan niet steeds op te bergen en het is een mooi item in je keuken.

TIP 2

Ga voor mooie opbergoplossingen

Sommige keukenartikelen zijn niet zo mooi maar gebruik je veel en laat je snel op het keukenblad liggen. Denk aan een vaatdoekje, zeeppompje of schuursponsje. Kies dan voor een mooie opbergoplossing in de stijl van de keuken. Ook voorraadpotten kunnen mooie blikvangers zijn; of zet je pollepels in een mooie kan of pot.

TIP 3

Pronken met woonaccessoires in de keuken

Heb je wat ruimte in de keuken? Voeg dan woonaccessoires toe! Er mag best wat gepronkt worden in de keuken. Denk aan plantjes, vazen, een klok, schilderijtje of magneetbord, handig voor het boodschappenlijstje. Een houten snijplank met flesjes olijfolie, en bijvoorbeeld een zout- en pepermolen maken de keuken gezellig.

TIP 4

Stylen met planken

Heb jij een plank of regaal in de keuken? Deze kun je super goed gebruiken om te stylen! Zet je allermooiste servies bij elkaar, een verzameling oude blikken of alle kruidenpotjes. Hou jij het rustig in een kleur of kies je ervoor om te mixen en matchen?

TIP 5

Geef de wanden kleur

Een keuken is kostbaar. Je wilt dat deze lang meegaat en daarom kies je deze met zorg uit. Als je kiest voor een basic tijdloze uitstraling, kun je de keuken met allerlei aanpassingen een totaal andere look geven. Met het aanpassen of verven van de wanden in en om de keuken kun je een totaal andere sfeer creëren. Ben je hierop uitgekeken? Dan schilder je de wand gewoon weer over!

Wil je nog meer inspiratie op doen?

Lees dan onze andere blogs voor ideeën en tips! Wil je liever een adviseur of styliste spreken over het stylen van jouw keuken? Maak dan een afspraak om langs te komen in de showroom, onze adviseurs en stylisten kijken graag met je mee! 

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×