De eyecatcher in uw keuken: kookeiland met barkrukken

Een kookeiland springt direct in het oog. Dit centrale punt verbindt de keuken en woonruimte met elkaar wat zorgt voor een gezellig geheel. Hierdoor heeft u nooit meer het gevoel dat u alleen in de keuken staat. Gesprekken met vrienden of uw partner zet u voort en ook de kinderen houdt u gemakkelijk in de gaten vanuit een open keuken. Bovendien heeft iedereen de mogelijkheid gezellig aan te schuiven op een van de barkrukken. Zo krijgt uw keuken een huiselijke en gezellige sfeer.

De voordelen van een kookeiland met barkrukken

De open keuken in combinatie met een kookeiland met barkrukken biedt diverse voordelen. KeukenConcurrent zet de belangrijkste voordelen hier kort voor u op een rijtje:

 • Extra werkruimte
  Het kookeiland biedt een extra werkblad en geeft daarom extra ruimte tijdens het koken. Wel zo handig als u met veel ingrediënten tegelijkertijd aan het werk bent of wanneer u met meerdere personen tegelijk aan het koken bent.
 • Het open gevoel van een woonkeuken
  Doordat de keuken en woonruimte in directe verbinding met elkaar staan, ontstaat er een open gevoel. Dit zorgt voor een ruimtelijke sfeer en laat de ruimte bovendien groter lijken.
 • Gezelligheid tijdens het koken
  Dankzij de open sfeer van de keuken voelt u zich nooit meer alleen tijdens het koken. Uw visite, partner of familie schuift gezellig aan met een borrel aan het keukeneiland.
 • Meer leven in uw keuken
  Doordat het gevoel van samenzijn wordt versterkt door de open keuken, komt er ook direct meer leven in deze ruimte. Dit zorgt voor een gezellige sfeer. Bovendien zorgt u met de barkrukken voor een extra toevoeging aan de stijl van uw keuken.

Meer weten over open keukens bij KeukenConcurrent?

Wilt u de verschillende mogelijkheden voor open keukens zelf bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier bekijkt u op uw gemak diverse showroomkeukens in verschillende opstellingen en stijlen. Zo kunt u gemakkelijk de mogelijkheden met elkaar vergelijken. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar persoonlijk, vrijblijvend advies? Spreek dan een van onze professionele adviseurs aan. Zij helpen u graag.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
 • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
 • Het laatste nieuws het eerst bij u.
 • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×