Herfst in de keuken - KeukenConcurrent
Herfst in de keuken
Zoeken

De kleur van uw keuken

Bij de herfst horen warme, donkere kleuren zoals bruin, groen en donkerblauw. De kleur van uw keuken bepaalt dan ook echt de sfeer. Bent u op zoek naar een witte keuken met een landelijke uitstraling? Of juist een houten keuken met een donkere kleur? Bij KeukenConcurrent geniet u van een breed assortiment aan complete keukens van topkwaliteit in verschillende kleuren en designs. De herfstsfeer is integreerbaar in iedere stijl keuken. Zo kunt u de kaarsjes weer tevoorschijn halen, nu het weer eerder donker is.

Accessoires en gerechten

Ook met accessoires kunt u van uw keuken een gezellige plek maken in de herfst. Zo kunt u bijvoorbeeld een pompoen in uw keuken zetten, of meerdere kleine pompoentjes. Ook een werkstukje voor op de keukentafel met dennenappels en kastanjes kleedt uw keuken aan. Als u meer van een strakke keuken houdt, kunt u de herfstkleuren ook terug laten komen in bronskleurige schalen en kaarsenhouders. Tot slot maakt u van uw keuken een echte knusse plek met typische herfstgerechten. De heerlijke ovenschotels mogen weer op tafel, of een lekkere zelfgebakken pompoentaart.

Kom langs in onze winkel

Bent u geïnteresseerd in een mooie keuken waarmee u het herfstseizoen in kunt gaan? Kom dan langs in een van onze winkels bij u in de buurt. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan. Het magazine staat boordevol design- en landelijke keukens en tips over werkbladen, grepen, keukenkasten en nog veel meer!

 

Blogbericht zoeken

Typ hieronder uw zoekterm


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
Terug
Sluiten
×