De kleur van uw keuken

Bij de herfst horen warme, donkere kleuren zoals bruin, groen en donkerblauw. De kleur van uw keuken bepaalt dan ook echt de sfeer. Bent u op zoek naar een witte keuken met een landelijke uitstraling? Of juist een houten keuken met een donkere kleur? Bij KeukenConcurrent geniet u van een breed assortiment aan complete keukens van topkwaliteit in verschillende kleuren en designs. De herfstsfeer is integreerbaar in iedere stijl keuken. Zo kunt u de kaarsjes weer tevoorschijn halen, nu het weer eerder donker is.

Accessoires en gerechten

Ook met accessoires kunt u van uw keuken een gezellige plek maken in de herfst. Zo kunt u bijvoorbeeld een pompoen in uw keuken zetten, of meerdere kleine pompoentjes. Ook een werkstukje voor op de keukentafel met dennenappels en kastanjes kleedt uw keuken aan. Als u meer van een strakke keuken houdt, kunt u de herfstkleuren ook terug laten komen in bronskleurige schalen en kaarsenhouders. Tot slot maakt u van uw keuken een echte knusse plek met typische herfstgerechten. De heerlijke ovenschotels mogen weer op tafel, of een lekkere zelfgebakken pompoentaart.

Kom langs in onze winkel

Bent u geïnteresseerd in een mooie keuken waarmee u het herfstseizoen in kunt gaan? Kom dan langs in een van onze winkels bij u in de buurt. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan. Het magazine staat boordevol design- en landelijke keukens en tips over werkbladen, grepen, keukenkasten en nog veel meer!

 

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×