Mix & match

In onze inspiratieruimte kun je eindeloos combineren. Ga aan de slag met de verschillende stalen. Welk werkblad past het beste bij jouw keukenstijl? Ga je voor modern greeploos of wil je graag een stoere keukengreep? 

Bekijk op je gemak wat het beste past in jouw huis. Kom je er niet uit? Onze adviseurs helpen je graag op weg om de juiste kleurencombinatie en materiaalkeuze te maken.

Verschillende materialen 

In onze inspiratieruimte hebben we onder andere verschillende soorten werkbladen, in allerlei materialen. Hieronder een overzicht van ons aanbod in bladen:

  • Kunststof;  dit materiaal kan vrijwel in iedere kleur en dikte geleverd worden. Je kunt gaan voor bijvoorbeeld een hout-, beton- of granietlook. Een kunststof werkblad is zeer slijtvast en stootbestendig. 
  • Composiet; dit keukenblad is een gefabriceerd natuurproduct. Het is een goed alternatief voor een natuurstenen aanrechtblad. Het werkblad geeft een luxe uitstraling aan de keuken, kies je voor mat of glanzend? 
  • Graniet; is een 100% natuurlijk product. Dit type aanrechtblad is gemaakt van stollingsgesteente. Ieder granieten werkblad is uniek in kleur en heeft dus een exclusieve uitstraling.
  • Keramiek; dit type werkblad is gemaakt van een mengsel van klei, bindmiddelen en kleurpigmenten. Ideaal aan keramiek is dat het zeer hittebestendig is. Je kunt gerust een hete pan dus op je aanrecht zetten! 

Van creatief proces tot 3D-ontwerp 

Als je de juiste stalen en kleuren gekozen hebt dan gaat de adviseur aan de slag met het maken van een tekening en 3D-ontwerp. Zo zie je hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Daarna wordt er een offerte gemaakt op basis van het keukenontwerp voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

Wil je graag onze inspiratieruimte in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van onze 45 winkels bij jou in de buurt of maak hieronder een afspraak met onze adviseurs.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×