Goed voor het milieu

Met inductiekoken draagt u bij aan het milieu omdat elektriciteit duurzamer is dan gas. Van CO2 dat bij de verbranding van gas vrijkomt, weten we allemaal dat het de aarde opwarmt. Bovendien is aardgas een energiebron die opraakt, dus op den duur moeten we sowieso op zoek naar alternatieven. Inductie is daarom de perfecte vervanger!

Veilig koken

Naast dat inductie beter voor het milieu is dan gas, is het ook een veiligere manier van koken. U werkt niet met open vuur, alleen de bodem van de pan warmt op en de kookplaat koelt af zodra u de pan eraf haalt. Per ongeluk een (gas)pit aan laten staan, is daarom niet mogelijk. 

Doekje erover en klaar

Het onderhoud van een kookplaat is een stuk gemakkelijker dan een fornuis met pitten. Even een vochtige doek over de inductiekookplaat en u bent klaar! Hier kunnen we verder niets aan toevoegen.

Meer mogelijkheden voor afzuiging

Met de huidige innovatieve technieken geniet u met een inductieplaat van afzuigmogelijkheden die bij een gaskookplaat niet mogelijk zijn. Denk aan snelle en effectieve downdraft afzuiging die in de kookplaat verwerkt wordt.

Meer weten over inductie?

Bent u geïnteresseerd in koken op inductie en wilt u weten hoe u dat in uw keuken toe kunt passen? Plan dan een afspraak in een van onze showrooms en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×