Hoe werkt de Whirlpool kookveldafzuiging?

De vier kookzones van de inductiekookplaat zijn eenvoudig te bedienen met het bedieningspaneel aan de voorzijde. Elke kookzone is vooraf in te stellen op de gewenste temperatuur. Plaats de pan op een hoge temperatuurzone om hem te laten koken en verschuif hem, wanneer hij klaar is, naar een lage temperatuurzone om uw gerecht warm te houden tot het moment van serveren. Ook stel je met het bedieningspaneel aan de voorzijde eenvoudig de kookveldafzuiging in. De kookveldafzuiging zorgt ervoor dat de geuren tijdens het koken direct worden opgenomen en zich niet kunnen verspreiden in de ruimte.

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.


De eigenschappen van de Whirlpool kookveldafzuiging

De Whirlpool kookveldafzuiging heeft een breedte van 83 cm. De breedte van de nis moet daarom tussen de 80,7 en 83,4 cm zijn. De afzuiging heeft een diepte van 51,5 cm, waardoor de nis tussen de 49,2 en 51,9 cm dient te zijn. De hoogte van de afzuiging bedraagt 21 cm. De afzuiging is voorzien van een reinigingsindicatie vetfilter, wat ervoor zorgt dat u altijd op de hoogte bent wanneer de vetfilters of de koolstoffilters vervangen moeten worden. Hierdoor blijft de werking van de kookveldafzuiging optimaal en gaat deze extra lang mee.

De afzuiging heeft een gemiddeld geluidsniveau van 61 db, wat maximaal kan oplopen tot 73 db. Aangezien de kookveldafzuiging direct de geuren verwijderd in de ruimte, hoef je deze alleen aan te zetten wanneer je aan het koken bent. De kookveldafzuiging heeft daarnaast een mogelijkheid tot het recirculeren van lucht. De lucht in de afzuigkap wordt in dit geval niet weggevoerd, maar op de juiste manier weer de kamer in geblazen. Dit is ideaal wanneer je niet beschikt over een luchtafvoer. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij een kookeiland. Een kookeiland staat los in de ruimte en heeft vaak geen verbinding direct naar buiten. 


De voordelen van de Whirlpool kookveldafzuiging

De Whirlpool kookveldafzuiging is een directe meerwaarde voor iedere keuken. Functionaliteit staat bij deze inductiekookplaat met afzuiging namelijk centraal. Bedien eenvoudig de vier losse kookzones en maak de heerlijkste gerechten klaar. De geïntegreerde kookveldafzuiging zorgt ervoor dat de geuren direct de ruimte verlaten op het moment dat deze vrijkomen, namelijk op de kookplaat.

Het grootste voordeel van de Whirlpool kookveldafzuiging is dat het zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling in de keuken. De kookveldafzuiging zorgt er namelijk voor dat een grote afzuigkap overbodig is. De kookplaat met afzuiging is volledig weggewerkt in het keukenblad en past daarom goed bij moderne en luxe keukens.

Kom langs in onze keukenzaak

Bent u benieuwd geworden naar deze kookveldafzuiging van Whirlpool en wilt u er graag meer over weten? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of maak een afspraak met een van onze adviseurs. De keukenadviseurs van KeukenConcurrent laten u met plezier zien hoe deze afzuiging werkt en beantwoorden graag al uw vragen.

×